Donaris 930 x 122

bcco pitești

PITEȘTEAN SĂLTAT ȘI ARESTAT PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ

Piteștean săltat și arestat pentru trafic de cocaină.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Poliţiştii Serviciului Antidrog din B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz de la D.I.I.C.O.T. Piteşti și cu sprijinul S.C.C.O. Vâlcea şi al Biroului de Operaţiuni Speciale Piteşti, au acţionat, marți, 12 februarie 2019, pentru destructurarea unei grupări care s-ar fi ocupat cu traficul de droguri de mare risc în județele Argeş şi Vâlcea.

Aceştia au oprit în trafic pe raza comunei argeșene Morăreşti un autoturism în care se aflau patru bărbaţi, cu vârste între 24 şi 35 de ani, toţi din judeţul Argeş. În urma controlului amănunţit al bagajelor, polițiștii au descoperit circa 20 de grame de cocaină.

Citiți și: Argeș: La păcănele, fără certificat verde și cu masca uitată acasă

„Din cercetări a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, ar fi ridicat în aceeaşi zi un colet livrat prin curierat la Râmnicu Vâlcea, de unde cel în cauză ar fi ridicat coletul, cu ajutorul unui angajat al firmei de curierat”, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

După administrarea probatoriului, piteșteanul a fost reţinut şi prezentat instanţei, care ieri a dispus arestarea sa preventivă. „Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, potrivit sursei citate. (Foto principal: Arhivă – descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441