930×122 POSADA 5

cristian gentea

Piteșteanul Robert Glință, vizită simbol la Bazinul Olimpic Pitești!

Astăzi, 28 septembrie, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a făcut o nouă vizită în teren la Bazinul Olimpic.

Citiți și: Declarații de ultimă oră cu prilejul inaugurării Pitești Arena

De data aceasta, edilul a fost însoțit de piteșteanul Robert Glință, înotător de performanță și cetățean de onoare al Municipiului.

Citiți și: Pitești. Anunț colosal! Când va fi gata stadionul de 100 de milioane de euro

Primarul Cristian Gentea se declară de-a dreptul încântat de impresiile lui Robert Glință față de proiect.

De asemenea, acesta a ținut să asigură încă o dată piteștenii că lucrările sunt în grafic și se apropie cu pași repezi de finalizare.

„Alături de Robert Glință, campionul nostru la înot, am vizitat Bazinul Olimpic din Pitești.

M-am bucurat să văd faptul că cetățeanul nostru de onoare este impresionat de modul în care se lucrează, dar și de viitoarele dotări.

Mi-au plăcut atât interesul arătat de Robert, pentru modul în care decurg lucrările în locul unde a deprins tainele natației, dar și recunoștința pe care o poartă bazinului în care a cucerit atâtea și atâtea medalii!

Asigurările oferite de constructor sunt optimiste: ne apropiem cu pași repezi de finalizarea proiectului și, la sfârșit de an, Bazinul Olimpic din Pitești va fi gata!

Din 2023, vom avea un bazin așa cum ne-am dorit cu toții: la standarde internaționale, ce poate găzdui oricând competiții naționale și internaționale.

Cel mai important, piteștenii se vor bucura, în sfârșit, de noul lor bazin!

Împreună am trecut și pe la balonul presostatic plasat lângă bazinul de înot.

Aici, Robert și-a revăzut antrenorii din copilărie.

Robert, mulțumiri pentru vizită! Mult succes la Mondialele din Australia!”, a scris primarul Cristian Gentea, pe pagina oficială de Facebook.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3