NOR CURIER 930X122

brad

Piteșteni amendați după ce au tăiat crengile unui brad

Piteșteni amendați după ce au tăiat crengile unui brad.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Update, 17.12.2021, ora 10.30

Poliția Locală Pitești s-a autosesizat în urma apariției în spațiul public a unor imagini cu doi piteșteni care au tăiat crengi dintr-un brad aflat pe domeniul public. Aceștia au fost amendați în această dimineață, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu:

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

”Amenda este de la 1000 la 2000 de lei, conform HCL 283/2012”

Știrea inițială, 16.12.2021, ora 20.46

Un bărbat și o femeie de la o florărie din Pitești, au fost surprinși când se aprovizionau cu crenguțe de brad…de pe domeniul public. Cel mai probabil acestea urmau a fi folosite în realizarea de decorațiuni.

Întâmplarea a avut loc pe bulevardul Frații Golești, din municipiu.

 

Cei doi au fost surprinși în fapt de către un alt cetățean, care ne-a trimis și nouă imaginile pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441.

După cum se poate observa și în imagini, un bărbat aduce cu el o scară, o pune în dreptul unui brad, situat pe spațiul verde al domeniului public, se urcă pe ea și începe să taie crenguțe din el.

Ulterior, în cadru apare și o femeie care începe să adune și să care ”marfa” în florărie.

Întreaga operațiune a durat aproximativ 5 minute, timp în care doamna din imagini a făcut în jur de 3-4 ture de la brăduțul de afară, înapoi în florărie.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    Au vrut sa îl tundă puțin ca se uscase. Trăim in România o țara de prosti și needucați.

  • Liana spune:

    Urat….nu mă așteptam. Chiar mă bucuram că avem o florărie frumoasa langa bloc.
    Felicitări celui care i-a filmat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3