930 x122 grota rece

amenzi

Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

În cursul zilei de astăzi au fost aplicate patru sancțiuni pentru parcare neregulamentară.

Patru șoferi nu au ținut cont de semnele de circulație care interzic parcarea sau staționarea în zona din fața Direcției Silvice, de lângă Palatul Copiilor.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Citește și: Pitești. Tupeu și nesimțire, lângă Grotă 

Poliția Locală a intervenit prompt și de această dată și a aplicat sancțiuni ce prevăd amendă cuprinsă între 580 și 725 lei, plus trei puncte de penalizare.

Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

,,Având în vedere amenzile destul de mari care se impun în astfel de situaţii, facem apel către şoferi să dea dovadă de mai multă atenţie şi responsabilitate civică, să parcheze în locuri special amenajate, evitând astfel răspunderea contravenţională.”, transmite pentru ePitești purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Bogdan Aristănțoiu.

Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • vica spune:

    Dati-le direct amenzi! Cu nesimtirea asta e calea. Nu ii mai tot amenintati din gura ca d-aia nu va ia nimeni in serios.

  • Pitestean spune:

    soferii care parcheaza dupa cum li-se nazare,te pun in dileme si nu stii ce sa crezi,fac pe prosti’ sau chiar sunt,pentru ca a fi ignorant pe bani tau,este o idiotenie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3