SMART KIDS 930X122

furt

Pitești. A atacat, a furat și a fugit! Tânăr de 20 de ani, anchetat

Pitești. A atacat, a furat și a fugit! Tânăr de 20 de ani, anchetat

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș anunță că au fost finalizate cercetările într-un dosar privind infracțiunea de tâlhărie calificată.

Este vorba desre un tânăr de 20 de ani din Pitești, aflat în arest preventiv pentru fapta comisă. Acum, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești s-a stabilit că pe 17 februarie tănărul ar fi pulverizat conținutul unui spray cu efect iritant-lacrimogen asupra unui bărbat, după care l-ar fi deposedat de telefonul mobil pe care persoana vătămată îl oferea spre vânzare.

„În cursul zilei de 21 martie, tânărul a fost depistat și condus la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în baza unui mandat de aducere. În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 22 martie, a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90