pizzeria sapori  930 122

furt

Pitești. A atacat, a furat și a fugit! Tânăr de 20 de ani, anchetat

Pitești. A atacat, a furat și a fugit! Tânăr de 20 de ani, anchetat

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș anunță că au fost finalizate cercetările într-un dosar privind infracțiunea de tâlhărie calificată.

Este vorba desre un tânăr de 20 de ani din Pitești, aflat în arest preventiv pentru fapta comisă. Acum, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești s-a stabilit că pe 17 februarie tănărul ar fi pulverizat conținutul unui spray cu efect iritant-lacrimogen asupra unui bărbat, după care l-ar fi deposedat de telefonul mobil pe care persoana vătămată îl oferea spre vânzare.

„În cursul zilei de 21 martie, tânărul a fost depistat și condus la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în baza unui mandat de aducere. În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 22 martie, a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, informează Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3