930X122 MAIA

accident

Pitești: A intrat într-o mașină și a fugit de frică! Era drogat!

Update, 8 decembrie, ora 16:27

Șoferul care a provocat, luni seara, accidentul de pe varianta Prundu-Craiovei și a fugit de la locul faptei era drogat.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

IPJ Argeș transmite: „În ziua de 06 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au testat un tânăr de 22 de ani, din Pitești, cu aparatul Drugtest, rezultând că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Tânărul s-a prezentat la sediul poliției, în termen de 24 de ore, ca urmare a unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicat, în calitate de conducător auto, în seara zilei de 05 decembrie a.c., pe strada Basarabiei din municipiul Pitești.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Știrea inițială, 5 decembrie, ora 20:55 – Pitești. Un șofer a făcut prăpăd și a fugit!

Update: „În urma evenimentul nicio persoană, până în momentul de față, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

La fața locului, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingene a incendiilor”, precizează ISU Argeș.

 

În mașina răsturnată au fost trei persoane: doi pasageri și șoferul. Acesta ar fi fugit. De altfel, asta susține și șoferul celei de-a doua mașini implicate în accident.

 

Știrea inițială: Accidentele grave continuă în Pitești! O mașină s-a răsturnat!

Încă un eveniment rutier, în care sunt implicate două mașini, s-a produs în această seară în municipiul Pitești.

Una dintre ele s-ar fi răsturnat în urma impactului, potrivit unor prime informații.

Accidentul a avut loc pe varianta Prundu-Craiovei.

Intervin pompierii de la Detașamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90