Donaris 930 x 122

atac

Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Pitești. A văzut prea multe filme! Mascat a atacat oamenii în Centru!

Citiți și: Alertă în Argeș de ultim moment: Poliția transmite, acum, OFICIAL

Un tânăr de 23 de ani, din Băbana, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a atacat trei bărbați, în plină stradă.

Incidentul șocant s-a produs în noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în centrul municipiului Pitești.

Citiți și: Accident în Argeș: Două puștoaice, impact deosebit de grav cu o mașină de 16 ani

Cu fața acoperită, bărbatul ar fi lovit, cu un obiect contondent, alți trei bărbați, în văzul tuturor.

În urma activităților efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

Iată ce transmite Inspectoratul de Poliție Argeș:

Pitești. A văzut prea multe filme! Mascat a atacat oamenii în Centru!

,,În ziua de 16 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au identificat și reținut un bărbat de 23 de ani, din Băbana.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în centrul municipiului Pitești, având fața acoperită, bărbatul ar fi lovit, cu un obiect contondent, alți trei bărbați, inducând o stare de teamă și indignare persoanelor din apropiere.”, transmite Poliția Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul este prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90