EcoMoto 930×122

alcool

Pitești. Agent de securitate mort de beat la serviciu!

Pitești. Agent de securitate mort de beat la serviciu!

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

La finele anului 2022, poliţiştii din cadrul compartimentelor Sisteme de pază din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au acţionat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și verificarea legalității funcționării furnizorilor de servicii de securitate private.

A fost verificat modul de organizare a pazei la obiective de diverse categorii, fără a fi constatate nereguli.

Citiți și: Noua metodă inedită prin care cei beți la volan sunt prinși instant!

De asemenea, a fost verificată și respectarea consemnului general și particular al postului de către agenții de securitate, fiind verificați aproximativ 20 de agenți de pază.

În urma verificărilor, în seara zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au constatat că un bărbat de 52 de ani, din Pitești, având calitatea de agent de securitate, se afla sub influența alcoolului în timpul desfășurării activității.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 de lei, conform Legii 333/2003, urmând să fie informată autoritatea emitentă a Atestatului profesional în baza căruia cel în cauză își desfășoară activitatea.

Sursa foto: tvmneamt.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • . spune:

    Dacă te îmbeți fără să te faci de rahat, degeaba te mai îmbeți.

  • Au informat autoritatea eminenta a atestatului ,nu sunteți dumneavoastră domnilor polițiști, adică I.J.P ARGEȘ

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90