EcoMoto 930×122

actiune

Pitești. Amplă acțiune la „Brătianu” și LPS „Viitorul”

Pitești. Amplă acțiune la „Brătianu” și LPS „Viitorul”

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Ieri, 14 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat activități cu caracter informativ-preventiv.

Acțiunea a avut loc la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” și Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, precum și la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din orașul Ștefănești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Activitățile educativ-preventive cu elevii au fost desfășurate în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ.

De asemenea, în acest context au fost prezentate aspecte privind prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a victimizării în rândul minorilor, aspecte privind răspunderea contravențională și penală a minorilor și majorilor, precum și riscurile consumului substanțelor cu efect psihoactiv”, precizează Poliția Argeș.

La activități au participat 147 de elevi și 18 cadre didactice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3