930 pe 122 COSTACHE

actiune

Pitești. Amplă acțiune la „Brătianu” și LPS „Viitorul”

Pitești. Amplă acțiune la „Brătianu” și LPS „Viitorul”

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

Ieri, 14 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat activități cu caracter informativ-preventiv.

Acțiunea a avut loc la Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” și Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, precum și la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din orașul Ștefănești.

Citiți și: Argeș. Tânăr, gest penal în toiul nopții

„Activitățile educativ-preventive cu elevii au fost desfășurate în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase în incinta unităților de învățământ.

De asemenea, în acest context au fost prezentate aspecte privind prevenirea și combaterea delincvenței juvenile, a victimizării în rândul minorilor, aspecte privind răspunderea contravențională și penală a minorilor și majorilor, precum și riscurile consumului substanțelor cu efect psihoactiv”, precizează Poliția Argeș.

La activități au participat 147 de elevi și 18 cadre didactice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90