New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Pitești. Cursă nebună, cu Poliția pe urme, în toiul nopții

Pitești. Cursă nebună, cu Poliția pe urme, în toiul nopții

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În noaptea de 13 spre 14 aprilie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa cu un autorturism pe strada Doctor Carol Davila din Pitești.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Bărbatul nu a oprit, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. L-au blocat în trafic pe strada Ion Minulescu.

Pitești. Cursă nebună, cu Poliția pe urme, în toiul nopții

Conducătorul auto, de 49 de ani, din Pitești, a fost testat cu aparatul etilotest.

S-a constatat că avea o alcoolemie mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„La momentul depistării, ca urmare a celor constatate, permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

În urma analizelor de specialitate a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, precizează Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv/ Promotor

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90