930×122 CAPRA 5

plata facturilor

Pitești: Anunț extrem de important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie

Pitești: Anunț extrem de important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie

Citiți și: Anunțul care schimbă tot în Pitești! Atenție, mare atenție!

Schimbare deosebit de importantă la Termo Calor!

Clienții sunt informați că, începând cu data de 15 martie 2024, facturile de energie termică se vor plăti doar electronic.

Citiți și: Piteşti: Vot de „forţă majoră” în Consiliul Local. S-a scumpit căldura

Iată informarea oficială:

,,Termo Calor Confort S.A. aduce la cunoștința clienților săi că, din data de 15 martie a anului curent, se vor desființa casieriile societății, măsură luată pentru a moderniza și eficientiza operațiunile financiare și pentru a răspunde preferințelor clienților în ceea ce privește modalitățile de plată.

După această dată, modalitățile de plată pentru facturile de energie termică sunt următoarele:

  1. Plată directă la Libra BANK în contul Escrow nr. RO23BREL0002001283630101 (în curând, vor fi deschise conturi și la alte bănci);
  2. Plată on-line prin internet banking;
  3. Plată cu cardul bancar direct pe site-ul societății https://client.termopitesti.ro.

Plățile electronice pot oferi o urmărire mai clară a fluxurilor de bani și pot facilita controlul asupra tranzacțiilor.

Conform art. 20 din Legea 196 din 20 iulie 2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, fiecare asociație de proprietari este obligată să deţină un singur cont bancar.

Pitești: Anunț extrem de important de la Termo Calor! Se întâmplă din martie

În vederea plăţii cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, datele de identificare ale contului bancar se comunică tuturor proprietarilor prin afişare la avizier, odată cu lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari.

Conform normativelor europene, măsurile legislative adoptate au vizat încurajarea viramentelor bancare și a folosirii cardurilor bancare, având în vedere numeroasele efecte negative pe care le poate avea utilizarea numerarului în locul transferurilor electronice, atât din perspectivă bugetară, cât şi din perspectivă sanitară.

În cazul României, demersurile legislative în această direcţie au început cu peste două decenii în urmă, vizând diverse tipuri de tranzacţii şi plăţi.

Acest efort constant şi continuu a dat roade, fapt surprins de diverşi indicatori din economie.”, se arată în comunicat.

Foto: Descriptiv/evenimentulzilei.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3