930 x122 grota rece

itp

Pitești. Anunț important de la Publitrans

Cu o experienţă de peste 24 de ani, specialiştii din cadrul Publitrans 2000 S.A., te asigură că maşina pe care o conduci se află în stare bună de rulare iar deplasările pe care le vei efectua, vor fi în siguranţă.

Citiți și: ITP 2024: Toți șoferii trebuie să știe!

Staţia de inspecţii tehnice situată în str. Depozitelor, nr. 2L, execută ITP la următoarele categorii de vehicule, cu următoarele tarife:

Citiți și: Gentea mai inaugurează o nouă linie de transport Publitrans! Și Stroe de la Bradu este prezent

 

Tarifele includ TVA

Pentru autovehiculele care circulă în regim taxi este necesar certificatul de agreere R.A.R.

Pentru autovehiculele care au montată instalaţie de G.P.L. – acestea trebuie sa aibă consemnat acest lucru în cartea de identitate.

Program de funcţionare staţie ITP: Luni-Vineri – 08:00 – 15:00

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • itp spune:

    Nu cumva voi aveti subventii de la Primarie? Toate statiile ITP primesc subventii de la Primarie? Credeti ca este normal sa faceti o concurenta neloiala? Sau poate se uita cineva si vede cum banul public este cheltuit pe o subventie care face ca mediul privat sa-si piarda din clienti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90