NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Pitești Arena: Lucrările la Sala Polivalentă, pe ultima sută de metri

Pitești Arena: Lucrările la Sala Polivalentă, pe ultima sută de metri

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Astăzi, 16 august, edilul piteștean, Cristian Gentea, a făcut câteva vizite pe teren pentru a vedea organizarea pe șantier și lucrările la noua sală Pitești Arena. Amenajările exterioare și parcările suplimentare sunt pe ultima sută de metri.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Pitești Arena se conturează frumos! 

Totodată, pe strada Basarabia, S.C. SELCA S.A. lucrează pentru finalizarea celor aproximativ 100 de locuri de parcare!„, a transmis primarul Cristian Gentea.

Săptămâna trecută, vineri, 12 august, au început lucrările pentru amenajarea spațiilor verzi, a curții interioare cu mobilier și rețele funcționale prin firma S.C. SELCA S.A. pentru finalizării lucrării.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Laura spune:

    Cine plătește dom’ primar lucrările suplimentare pentru cele doar 100 de locuri de parcare? Deștepții ăia de la Urbanism n-au văzut că sala n-are parcare ? Bine ei n-au vazut nici că e construită în drum . Și voi repede săriți cu banii primăriei de parcă ar fi a voastră, plătiți. O anchetă ceva , un dosar penal, sau intrați toți la grămadă. Să-l chemați și pe Ionică, că el era tartorul atunci. Fiecare cu partea lui.

  • DanN spune:

    Ce bine.
    Hai cu inaugurarea!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90