EcoMoto 930×122

consiliul judetean

PITEȘTI: ATELIERE DE VARĂ GRATUITE PENTRU COPII

Pitești: Ateliere de vară gratuite pentru copii. În perioada 1 iulie – 1 septembrie 2019, Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești va organiza mai multe ateliere de vară. Activitățile vor fi gratuite și li se adresează copiilor cu vârste între 7 și 14 ani.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

”Vacanța altfel! Mai frumoasă pentru copii și mai ușoară pentru părinți! Pentru această vară, Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești a pregătit zeci de ateliere și idei pentru copiii care vor să-și cultive talanții sau talentul. Acest demers este folosit de instituție ca un magnet pentru a-i atrage mai ales pe cei care nu au călcat încă pragul Școlii de Arte”, arată conducerea instituției.

Atelierele de vară vor fi organizate astfel:

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

-luni: teatru și instrumente de suflat (nai, fluier, ocarină, saxofon, clarinet, trompetă);

-marți: canto muzică populară și dansuri (balet, dans modern, dans sportiv și dansuri populare);

-miercuri: vioară și chitară;

-joi: canto muzică ușoară și pictură;

-vineri: orgă și pian.

Este al doilea an în care Școala Populară de Arte și Meserii organizează aceste ateliere de vară la sediul său din Pitești.

”La începutul anului școlar 2019-2020, mai exact în luna septembrie, profesorii instituției vor merge în școlile din satele Argeșului pentru a descoperi tinere talente, pe care să le șlefuiască și să le promoveze”, mai precizează sursa citată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90