New Profesional Consult 930 x 122

diana tomescu

    Pitești. Atenție, ea este noua directoare!

    Schimbare de ultim moment la conducerea SALPITFLOR GREEN S.A. PITEŞTI. Societatea are un nou director.

    Citiți și: Gentea nu o are „la suflet” pe tânăra șefă: Sunteți degeaba, nu aveți autoritate!

    Începând de mâine, 2 februarie 2023, postul de director al societății va fi ocupat de Diana Tomescu, fostă Idoraș (foto), pentru o perioadă de 4 ani.

    Aceasta a lucrat tot în cadrul societății și a ajuns în postul de director al Salpitflor Green în urma unui examen la care a fost înscrisă doar ea.

    Salpitflor Green este o societate comercială, sub autoritatea administraţiei publice locale cu rolul de a adminstra, prin gestiune directă, activităţile de curăţare şi întreţinere a Municipiului Piteşti.

    Reamintim că, până în prezent, directorul Salpitflor Green a fost Daniel Dumitrache (foto).

    Pentru un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect, ePitești a luat legătura cu președintele Consiliului de Administrație al Salpitflor, Gabriel Sabie.

    De mâine, Diana Tomescu este noul director. Domnul Dumitrache nu și-a mai depus candidatura.

    Concursul de director a fost în octombrie și doar Diana Tomescu s-a înscris. Acest concurs a fost făcut de un expert autorizat, suntem obligați ca această procedură să fie făcută de un expert.

    A ieșit un punctaj, noi am aprobat raportul și am numit directorul în Consiliul de Administrație.

    Diana Tomescu are un mandat de 4 ani. Ea lucrează de câțiva ani în cadru Salpitflor, era Șef Birouri Resurse Umane și Juridic”, a declarat Gabriel Sabie în exclusivitate pentru ePitești.ro

    Sursă foto: Facebook/Diana Tomescu, arhivă/ePitești.ro

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    27 de comentarii

    • Eleonora spune:

      I se scurge inteligența prin ochelari, dar te pui cu partidul?

    • Marius spune:

      Asta e România. Totul este politic. Singura candidata ca nu a avut nimeni curaj sa se bage ca era cu Dedicație postul. Amanta cui o mai fi sau nepoata,fiica cui oare

    • Liliana spune:

      Este fata unui PSD ist din județul Olt, consilier județean și soția judecătorului Tomescu de la Tribunalul Argeș. A fost mână dreaptă a lui Carmen Lis la primarul Pendiuc . Există o explicație …..

    • Liliana spune:

      Este fata unui consilier județean PSD din județul Olt și soția judecătorului Tomescu de la Tribunalul Argeș. A fost mână dreaptă a lui Carmen Lis la primarul Pendiuc. Trăiască partidul.

    • Ion creanga spune:

      Oricum ,aceasta societate este o capuse a SC Salubritate 2000 SA, se storc bani publici cu iz de ceva legalitate.

    • Miz spune:

      In or ce domeniu este la fel .
      Conteaza partidul ,nu competența.

    • Gogu Pascu spune:

      Felicitări Diana, cine te cunoaște știe de ce ești capabila, o sa ai timp sa le demonstrezi tuturor! Mult succes in viitor!

    • Mihai spune:

      In Pitesti nu poți primi o funcție mare decât dacă ești la Partid. Nu cred ca intr-o țara civilizata se întâmpla așa ceva. Toți angajații instituțiilor publice fac parte din partide. Cred ca și șoferii și femeile de servici sunt înscrise la partide. Au distrus țara pupincuristii și lingăii. In țara asta totul se rezuma la bani nu mai contează nimic altceva își vând frății părinții copii sa iasă bani

    • Maria spune:

      Cel mai potrivit candidat pentru funcția de Director General. Prestanta și devotament dovedit. Administrația are nevoie de așa oameni. Succes Diana!

    • Anonim spune:

      Ce usor e sa dai cu pietre.Tipic pentru romani, sunt niste frustrati. Cu timpul se va vedea de ce este in stare. Eu zic sa i uram succes!!!

    • Oaianeagra spune:

      Astia care ii aduceti ode, mai lasati-ne in plm in pace de pupin curi sti ce sunteti. Si daca ar fi capabila, aceasta institutie este incapabila si dubioasa.Exista ADP ,dar voi sunteti incapabili de a intelege asta. Spor la pupat in coor!

    • Petreanu spune:

      Succes maxim !

    • Adi spune:

      Eu o stiu,pot sa spun,personal,si pot sa va garantez celor care o criticati,ca este o fata foarte desteapta,nu este asa cum o criticati voi.Daca nu o stiti,nu o mai criticati.Cei care o criticati,credeti ca o femeie nu poate face fata intr-o asemenea functie ? Daca e fata,neaparat e pusa pe pile in functie ? De ce toata lumea crede ca doar barbatii pot face fata in asemenea functii ? De ce credeti ca o femeie nu sar putea descurca ? Eu sunt sigur ca va face treaba buna,si ii urez mult succes.

    • Cici spune:

      Pupati mai apasat, ca poate va pica ceva lovele.

    • Gogu Steriade spune:

      Ciuda ciuda, haterilor.. Bravo Diana, știm ce fel de om ești!

    • Nadina spune:

      Sictir!
      Ibovnice, sugestive,clientele de saltele,urmase a lingăilor ,, politici,,cloaca de rahați, retarzi….
      Ce dracu mai și pozați?

    • Koko spune:

      Ce gândire de înapoiați aveți unii dintre voi.
      Va pricepeți de minune la criticat,să aveți spor țațelor.

    • Vasilescu Maria spune:

      Bună ziua
      Felicitări pentru noua funcție și succes.Mi as dori sa schimbați lucrurile în bine pentru tot orașul În ce ma privește sper sa va ocupati și de toaletarea arborilor de pe stada Petrolistilor zona Bl. B . pentru care am facut demers oficial de peste doi ani . Maria.

    • Ioan spune:

      Primarul poate da un raspuns public cind a fost publicat anuntul pentru postul vacant in cauza ? Daca nu, le doresc succes nepotilor,nepoatelor,amantelor ,etc

    • Cris spune:

      Noua nomenclatura !Bravo Piteșteni !Votați in continuare cu mafia PSD și cat de curând va fi mai rău ca pe vremea lui Ceașcă.Macar ăla va dădea servici și un acoperiș deasupra capului…Sa nu credeți că bani și pomenile UE vor curge la infinit.Astia cu ce să-i mai momească că nu prea mai au ce vinde.Cand nu o sa mai fie UE sau noi in UE(că ne dau afara) -și aia se poate intampla chiar și în doar câțiva ani,o să vedeți ce or sa va mai blesteme copii că votați cu ambele maini mafia..!!

    • Cicerone spune:

      Toata lumea fara cunostinte in politicul mizer, sa convins ca nu te poti angaja la stat fara sa fi slugarnic, umil, lingau !!!
      Ce dracu incercati cativa ai sistemului, sa induceti o alta realitate ?!
      Sictir. Vorba cuiva … 🤮🤮🤮🤮

    • Aurelia spune:

      Suspicios este faptul ca nu a avut contracandidați,ceea ce ridica multe semne de intrebare,….deci sigur nu este corect,
      Exista și alți tineri capabili,competenți dar care nu și pot demonstra valoarea deoarece nu au acces nici la înscriere.
      Cum sa fie o singura persoana inscrisa când sunt atâția tineri masteranti dar șomeri….
      Deși sigur treaba a fost,, aranjata,,

    • adrian boita spune:

      Și eu vreau să o cunosc și eventual s să fac parte din echipa de lucru.

    • Alecse spune:

      După 2 ani de mandat cu succes ai d.lui primar Gentea’ era timpul sa se producă și o remaniere la vârf în societățile Primăriei! NOUL DIRECTOR DE LA SALPITFLOR a mai fost pe aceasta funcție timp de 6 luni ‘ înlocuindu-l cu succes pe d.nu director Dumitrache’ de altfel f. bun și el : D.na Diana Tomescu a demonstrat atunci initiativa în modernizarea spatiilor piețelor și reforma de personal invechit în conducerea lor . Chiar nu avea contracandidat ! Este cazul sa vorbim despre competenta!

    • Lizica Fenesan spune:

      Când ” numirile” ca sunt numiri nu concursuri aduc oameni în poziții publice este normal și firesc sa te îndoiești de „caliatile” persoanei.
      Faptul ca Argeșul nu doar Piteștiului este ROSU pina în mafuva oaselor deasemeni este un adevăr.
      Dacă vrei intr-adevar schimbare și „remaniere” organizezi o evaluare care înseamnă cel puțin un alt potențial candidat.
      Dar asta este când ne vom satura poate ca vom alege mai deștept când avem ocazia, adică la alegeri; pina atunci și rămânem sănătoși ca sa ne putem exercita acest drept de care uitam când vine vremea.
      Nu sunt înrolata politic, sunt doar un umil cetățean care suferă datorita lipsei de civism în care ne complacem toți.
      Cu stima,

    • Titanicu' spune:

      Forza PSD…….

    • Sndra spune:

      Dar ce studii are doamna? Poate este competenta dar asta doar dacă are studii în domeniul agriculturii sau horticulturii, peisagistica, mă rog conexe. Dacă a absolvit facultatea de științe juridice e PENIBIL să – i susțină cineva caracterul competent

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90