930×122 CAPRA 5

reabilitare

Pitești: Bani grei pentru mai multe străzi din oraș!

Pitești: Bani grei pentru mai multe străzi din oraș!

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

Administrația publică din Pitești continuă și în acest an lucrările de reabilitare și modernizare a arterelor de circulație din municipiul reședință de județ.

Astfel, vor fi modernizate străzile Marta Rădulescu (1.619.000 de lei) și Sergent TR Constantin Comănescu (1.449.000 de lei).

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie este o minunăție!

De asemenea, vor începe procedurile pentru reabilitări pe străzile Alunului, Aleea Căminelor, Florilor, Bănănăi, Velișoara, Nicolae Iorga, Jan Constantinescu, D.P. Hașdeu.

În plus, se vor aloca aproape 90.000 de lei pentru realizarea unei străpungeri din strada Aleea Constructorilor către blocul 5 pe strada Gheorghe Doja.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Tov Gentea vedeți că și str Gen Eremia Grigorescu necesită reparații ! Poate găsiți să puneți și un semafor pe acolo , că doar vă pricepeți !

  • Alex spune:

    O stire negativă despre primar s-au primărie nu am vazut pe site ul vostru

  • Sorin spune:

    Vedeti cum asfaltati poate aduceti la nivel si gurile de canal si nu uitati cand mai reparati ceva nu puneti semnul de averizare in groapa faceti o mai inainte sa deviati circulatia corect nu sa te trezesti cu semnul sau conul in mijlocul drumului. Carpaci am fost carpaci v om fi asa sunt si profesionistii nostri si dragii mei jurnalisti sunteti limitati un oras plin cu probleme iar la voi nu vad decat stiri cu accidente nimic de investigatie au dreptate cititorii ca nu vreti sa i suparati pe unii .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90