Donaris 930 x 122

bataie

Pitești. Bătaie în centrul orașului: l-a lăsat lat!

Pitești. Bătaie în centrul orașului: l-a lăsat lat!

Citiți și: Acuzații șocante! Tânăr în baltă de sânge și încătușat după ce a fost bătut de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au identificat și reținut doi bărbați, de 32 și 27 de ani.

Cercetările au fost demarate din oficiu, ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini privind un conflict stradal, pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Bătaie cu pumni și picioare filmată! Implicați tineri cu mașină de Argeș

„Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 08 spre 09 aprilie, trei persoane, de 33, 35 și 38 de ani, toți din Mioveni, ar fi avut un conflict spontan cu cu alți trei bărbați, de 32 de ani, din Ștefănești, 27 de ani, din Topoloveni, respectiv de 29 de ani, din Pitești, starea conflictuală fiind declanșată, inițial, în incinta localului în care cei în cauză se aflau, și continuând în proximitatea acestuia.

În ziua de 04 mai a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul de 32 de ani, din Ștefănești, și bărbatul de 27 de ani, din Topoloveni, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 05 mai, să fie dispuse măsuri preventive”, precizează Poliția Argeș.

Victima scandalului este, potrivit informațiilor noastre, un cunoscut antrenor de fotbal. La începutul lunii aprilie, acesta a fost lovit cu o sticlă în cap de fostul partener al iubitei sale.

Foto: Descriptiv/ Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90