930 x122 grota rece

autobuz

Pitești: Bătaie între un puști și un bărbat, într-un autobuz

În această dup-amiază, un adolescent în vârstă de 17 ani și un bărbat de 55 de ani s-au luat la bătaie într-un autobuz, în municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Altercația a pornit în urma unui conflict spontan.

Bărbatul de 55 de ani a ulterior transportat la spital.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că, într-un mijloc de transport public în comun ar fi avut loc o stare conflictuală între două persoane de sex bărbătesc.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliţie Pitești, dar și un echipaj medical.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, între un minor de 17 ani și un bărbat de 55 de ani, pasageri în mijlocul de transport, a avut loc o altercație, lovindu-se reciproc.

Ambelor persoane le-au fost acordate îngrijiri medicale, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 193 din Codul Penal, iar polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Bretin ioan spune:

    De ce trebuie să dăm in fiecare lună datele personale in copie, pentru o obține un abonament(pensionari) la mijloacele de transport in comun?Cum stăm cu respectarea legii pentru protejarea datelor personale?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90