930 x122 grota rece

amenzi

Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Un eveniment privat, organizat pe raza municipiului Pitești, cu încălcarea regulilor impuse pentru limitarea efectelor pandemiei s-a sfârşit devreme, după ce polițiștii Secției 2 Poliție Pitești și-au făcut apariția în toiul petrecerii.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Este vorba despre un botez, organizat într-un imobil din municipiu.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat după ce au fost sesizați în legătură cu evenimentul.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Toți invitații prezenți au fost amendați.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil de pe raza de competență, se află în desfășurare un eveniment privat (botez), la care participă mai multe persoane și se ascultă muzică la intensitate ridicată.

Evenimentul a fost întrerupt, iar în urma celor constatate, participanții au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 și Legii 61/1991.”, transmite IPJ Argeș printr-un comunicat de presă.

Foto principal: descriptiv, Sursă romania24.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3