NOR CURIER 930X122

colegiul național ion c. brătianu

Pitești. „Brătianu” își confirmă excelența! Rezultate remarcabile la Evaluarea Națională!

Pitești. „Brătianu” își confirmă excelența! Rezultate remarcabile la Evaluarea Națională!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Într-un triumf al pasiunii împletite cu munca în echipă, elevii clasei a VIII-a de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” au obținut rezultate remarcabile la Evaluarea Națională.

Au demonstrat, încă o dată, că seriozitatea, lecțiile riguroase, armonia din sala de clasă, perseverența și angajamentul sunt constante ale Colegiului Național „Ion C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Reînnodând un deziderat de la 1894, când s-a înființat prima clasă, după o întrerupere de aproape 60 de ani, colegiul se mândrește astăzi cu prima generație de absolvenți de gimnaziu.

Din perspectiva statisticii, 25 de elevi se situează ierarhic în intervalul notelor 9,50 – 10, media de la examen a întregii clase fiind 9,58.

Pitești. Colegiul Național „Ion C. Brătianu” își confirmă excelența! Rezultate remarcabile la Evaluarea Națională!

„Dincolo de obiectivitatea unor cifre, se află onoarea de a face parte din marea familie a Brătienilor, orele intense, tenacitatea, provocările, ambiția, satisfacțiile, competițiile, bucuriile, emoțiile, serbările, prieteniile.

Cu înclinație spre studiu, cu preocupări științifice și deschideri culturale, elevii au învățat despre colaborare și empatie, au format legături puternice, au înțeles să aprecieze diversitatea și să respecte opiniile și perspectivele celorlalți.

Suntem mândri că am fost profesorii lor și că ne-au oferit ocazia să vedem că au devenit motivați, responsabili și încrezători.

Cum acest examen nu este o destinație finală, ci punctul de plecare spre noi provocări și realizări, le dorim un viitor luminos, în care pasiunea pentru învățare să îi ghideze în frumoasa lor călătorie a cunoașterii!

Felicitări, clasă minunată! Continuați să străluciți și să fiți model de inspirație!”, transmite prof. Florica Dumitru, director al Colegiului Național „Ion C. Brătianu” din Pitești.

Directoarea Colegiului are aceleași cuvinte de apreciere și mulțumire și pentru prof. Gabriela Georgescu – Limba și literatura română, prof. Angela Vlad – Matematică și prof. diriginte Mihaela Pricolici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Dana spune:

    Au băgat mulți bani părinții în meditații,că nu făceau mate de 10 cu Angela Vlad….

  • Ioana- Cristina spune:

    Zecele , orice copil trebuie să-l ia singur, după ce a învățat de la Doamna Prof. Angela Vlad.
    Felicitări Doamnelor Profesoare!!!

  • flalex spune:

    la genul de subiect 15g(3+4)=… ori generatia mea a fost retarda, ori astia sunt o generatie de genii. pai cu miliarde pe meditatii, la subiectele din ziua de astazi trebuie sa fi pocnitoare sa nu poti lua 8.50. unde sunt ecuatiile de grad 2? unde sunt analizele gramaticale? a?

  • Costin spune:

    Cred ca e cea mai mare medie pe clasă din judet. Asta spune totul despre profesorii lor din Bratianu!
    Daca alti profesori (de la meditatii) erau mai buni, obtineau ei mediile acestea la clasele unde predau ei!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90