930X122 MAIA

luminițe Crăciun

Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

Luminițele de Crăciun, în Piața Primăriei, dar și în cartierele din Pitești, se vor aprinde pe data de 5 decembrie, la ora 18.00, transmite Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt al primarului piteștean, Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Ținând cont de faptul că această dată s-a respectat și în anii trecuți, putem spune că la Pitești, aprinderea iluminatului festiv în ajun de Moș Nicolae a devenit deja o tradiție.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului și angajați ai ADP Pitești au dat startul pregătirilor de iarnă de la începutul lunii noiembrie. Încă de pe atunci, în centrul Piteștiului a fost deja montat celebrul tunel de luminițe de Crăciun.

Reamintim că, anul acesta se va organiza, de asemenea, prima ediție a Târgului de Crăciun Pitești. Evenimentul se va desfășura sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Ionescu F. spune:

    Mi se pare o MARE tâmpenie !!!
    Adică toți românii din România se bucură de aprinderea luminițelor de ziua națională, numai în Pitești rămânem în întuneric !!!
    Cum e posibil ca sărbătoarea de Sfântul Nicolae să fie mai importantă decât Ziua României ???!!!!
    O MARE DEZAMĂGIRE pentru MULȚI piteșteni…
    RUȘINE !!!!!!

  • Floarea Ilie spune:

    Chiar sa fim ultimii din tara carea aprind lumunitele de Craciun ?
    Am fost joi 1 decembrie ,in piata primariei sa vedem acest eveniment imprreuna cu mai foare multi pitesteni… dezamagire nu s-a intamplat nimic mare rusine Gentea ,multumim din inima partidului!sa va fie rusine am ramas in intuneric ca pe timpurile pe care le credeam apuse.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA