930X122 MAIA

luminițe Crăciun

Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

Luminițele de Crăciun, în Piața Primăriei, dar și în cartierele din Pitești, se vor aprinde pe data de 5 decembrie, la ora 18.00, transmite Cristina Munteanu (foto), purtător de cuvânt al primarului piteștean, Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești: Schimbări în trafic. A fost înființată o nouă trecere de pietoni

Ținând cont de faptul că această dată s-a respectat și în anii trecuți, putem spune că la Pitești, aprinderea iluminatului festiv în ajun de Moș Nicolae a devenit deja o tradiție.

Citiți și: Noul Duster, camuflat pe străzile din Pitești

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului și angajați ai ADP Pitești au dat startul pregătirilor de iarnă de la începutul lunii noiembrie. Încă de pe atunci, în centrul Piteștiului a fost deja montat celebrul tunel de luminițe de Crăciun.

Reamintim că, anul acesta se va organiza, de asemenea, prima ediție a Târgului de Crăciun Pitești. Evenimentul se va desfășura sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

 • Ionescu F. spune:

  Mi se pare o MARE tâmpenie !!!
  Adică toți românii din România se bucură de aprinderea luminițelor de ziua națională, numai în Pitești rămânem în întuneric !!!
  Cum e posibil ca sărbătoarea de Sfântul Nicolae să fie mai importantă decât Ziua României ???!!!!
  O MARE DEZAMĂGIRE pentru MULȚI piteșteni…
  RUȘINE !!!!!!

 • Floarea Ilie spune:

  Chiar sa fim ultimii din tara carea aprind lumunitele de Craciun ?
  Am fost joi 1 decembrie ,in piata primariei sa vedem acest eveniment imprreuna cu mai foare multi pitesteni… dezamagire nu s-a intamplat nimic mare rusine Gentea ,multumim din inima partidului!sa va fie rusine am ramas in intuneric ca pe timpurile pe care le credeam apuse.

SMART KIDS 570×90