Donaris 930 x 122

târg de crăciun pitești

Vom avea Târg de Crăciun la Pitești

Astăzi, în cadrul unei conferințe susținută de Cristian Gentea, cu prilejul împlinirii unui an de mandat în funcția de primar al Piteștiului, printre bilanțurile și realizările prezentate, edilul a anunțat oficial că și la Pitești se va organiza Târgul de Crăciun.

Peste câteva zile vom avea prima ediție a Târgului de Crăciun Pitești, sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, a cărui experiență eu zic că este o premisă pentru reușită și calitate.”, a declarat edilul Gentea, în cadrul conferinței.

Reamintim că, organizatorii Târgul de Crăciun din centrul Sibiului au anunțat că deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 25 noiembrie.

Aici, evenimentul se va desfășura în interiorul unui perimetru închis, iar accesul se va face în baza certificatului verde valid, eliberat conform cerinţelor autorităţilor, în urma vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

La fel se va proceda și în cazul Târgului de Crăciun de la București.

Deși încă nu a fost făcut niciun anunț oficial cu privire la acest aspect, cel mai probabil, aceleași reguli vor fi impuse și la Pitești.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Grigore Virginia spune:

    Dacă impuneti” intrarea” pe baza certificatului verde, asigurati-vă că acest târg de Craciun il faceti la Stadion, Tg Saptamanal sau pe orice câmp!!!
    Spațiul din centru nu apartine Primariei Pitesti sau primarului !!!!

  • Ionescu Alina spune:

    Corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441