Donaris 930 x 122

târg de crăciun pitești

Vom avea Târg de Crăciun la Pitești

Astăzi, în cadrul unei conferințe susținută de Cristian Gentea, cu prilejul împlinirii unui an de mandat în funcția de primar al Piteștiului, printre bilanțurile și realizările prezentate, edilul a anunțat oficial că și la Pitești se va organiza Târgul de Crăciun.

Citiți și: Pitești. Surpriză în Centru! Nu rata!

Peste câteva zile vom avea prima ediție a Târgului de Crăciun Pitești, sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, a cărui experiență eu zic că este o premisă pentru reușită și calitate.”, a declarat edilul Gentea, în cadrul conferinței.

Reamintim că, organizatorii Târgul de Crăciun din centrul Sibiului au anunțat că deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 25 noiembrie.

Citiți și: Acum: Explozie de magie în Pitești! S-a deschis Târgul de Crăciun!

Aici, evenimentul se va desfășura în interiorul unui perimetru închis, iar accesul se va face în baza certificatului verde valid, eliberat conform cerinţelor autorităţilor, în urma vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

La fel se va proceda și în cazul Târgului de Crăciun de la București.

Deși încă nu a fost făcut niciun anunț oficial cu privire la acest aspect, cel mai probabil, aceleași reguli vor fi impuse și la Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Grigore Virginia spune:

    Dacă impuneti” intrarea” pe baza certificatului verde, asigurati-vă că acest târg de Craciun il faceti la Stadion, Tg Saptamanal sau pe orice câmp!!!
    Spațiul din centru nu apartine Primariei Pitesti sau primarului !!!!

  • Ionescu Alina spune:

    Corect

  • Raluca spune:

    Vrem scoaterea certificatului verde e discriminare ne incalca dreptirile

  • Pantazi spune:

    S-a deschis târgul din Pitești?!

  • Pantazi spune:

    Totusi-s.a deschis targul de Crăciun din Pitești?!

  • Cristina Alexe spune:

    Scoateți certificatul verde!
    Lăsați copiii sa se bucure de Sfintele Sărbători!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90