930 x122 grota rece

piata primariei

Video: Spectacol de zile mari în Piteşti, după modelul din Sibiu

Cetăţenii care s-au „speriat” de vremea rece specifică sezonului în care ne aflăm au ratat un spectacol de zile mari, susţinut ieri seară de Paula Seling şi corul bisericii Sf. Gheorghe. Acesta a avut loc cu ocazia deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun, realizat sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Momentul deschiderii a fost marcat prin sosirea spiridușilor aduși de caleașca Moșului, iar atmosfera de sărbătoare a fost completată de aprinderea iluminatului festiv, de către primarul municipiului, Cristian Gentea, alături de Paula Seling, invitata Filarmonicii Pitești la concertul de Crăciun din aceeași seară.

 

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

 

„Colindele interpretate de solistă au răsunat lângă bradul împodobit, tradiția fiind continuată de corul teologic al Bisericii Domnești „Sfântul Gheorghe”. Copiii au primit, din partea elfilor ce l-au însoțit pe Moș Crăciun, dulciuri și brioșe, iar cei mai mici dintre ei au putut să îi transmită Moșului dorințele lor, în cadrul special amenajat pentru ei la Târgul de Crăciun din Piața Primăriei.

Târgul de Crăciun este deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00, până în data de 31 decembrie a acestui an. Piteștenii sunt invitați să se bucure de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă, ținând cont și de măsurile impuse de situația pandemică – purtarea corectă a măștii și distanțarea fizică”, precizează municipalitatea într-un comunicat

„Cele mai frumoase sărbători sunt cele de acasă! Vă doresc, dragi piteșteni, să fiți sănătoși alături de familiile dumneavoastră, să aveți parte de bucurii și să aveți, an de an, sărbători tot mai frumoase! Dumnezeu să ne binecuvânteze!” – Cristian Gentea, Primar al Municipiului Pitești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Bujie spune:

    Greu de caracterizat decent organizarea dezastruoasă pe care doar niște oameni fără chef ar fi putut-o face… Iar presa locală, grețos de slugarnică, a prezentat eșecul penibil ca o mare realizare…

  • Sorin spune:

    Putem sa stim si noi ce program artistic ne mai ofera primaria in acest mare targ sibiano pitestean …ca s au aprins luminitele etc … si au ramas niste mici afaceristi ca pe vremurile triste oferite de primarie. exista un site care sa ne prezinte in ce locuri sau unde se vor desfasura activitati concerte de sarbatori , cine si pe unde putem colinda centre de batrani copii e foarte multa care si ar dori sa participe dar prea putine informatii

  • Syncopat spune:

    Acei elfi, sau spiridusi, nu au impartit nimic. A functionat pe principiul „dam la cunoscuti si restul luam acasa”. Despre costumatii, cred ca au fost realizate de vreun designer respins la angajari. Iar despre magia de craciun, ce sa vorbim? Priviti Piata Milea care sta intr-o bezna totala cu niste becuri ineficiente 365 de zile pe an. Priviti strazile marginase centrului si cartierele Pitestiului, unde nu se vede nimic, pentru ca nici iluminatul nu functioneaza cum trebuie. Parcul Prundu e afundat in bezna, parcul Lumina – aceeasi problema. Strandul, sau Lunca Argesului sunt ale nimanui! Avem teama de a ne mai plimba seara prin acest „smartCity”, frustrant de asemanatoare cu perioada comunista. Ne intoarcem incet, incet la acele vremuri… Hai sa (i)luminam si sa facem curat pe strazi! Asta ar fi ADEVARATA SARBATOARE!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90