930 x122 grota rece

târg de crăciun

Pitești. O lună de sărbătoare! Spectacole cu artiști renumiți și multe alte surprize

Pitești. O lună de sărbătoare! Spectacole cu artiști renumiți și multe alte surprize

Citiți și: Pitești. Surpriză în Centru! Nu rata!

Târgul de Crăciun Pitești 2023 – o ediție a spectacolelor, pe tot parcursul lunii decembrie!

Ediția acestui an a Târgului de Crăciun Pitești, care se va deschide în seara Zilei Naționale, de 1 Decembrie, la ora 18:00, vine cu noi surprize, pentru mici și mari: ofertă variată și bogată de produse comercializate, divertisment pentru copii, dar și pentru adulți, iar seria de spectacole programate în Piața Primăriei și în centrul orașului va crea atmosfera feerică a celei mai frumoase perioade a anului – Sărbătorile de iarnă!

Citiți și: Târgul de Crăciun de la Mioveni: momente unice, atmosferă de poveste! Nu ratați

În seara de 1 Decembrie, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va fi marcată prin aprinderea iluminatului festiv, la ora 18:00, urmată de un concert extraordinar al îndrăgitului artist Paul Surugiu – Fuego.

Scena din Piața Primăriei va găzdui, în continuare, spectacolul ,,Polifonic”, oferit de către artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

În seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17:00, Teatrul Așchiuță va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației „Musicando con Adina Sima”.

Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV.

Pe 13 decembrie, de la ora 17:00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfășurat de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans „Latin Street”, iar pe 15 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor.

Pitești. O lună de sărbătoare! Spectacole cu artiști renumiți și multe alte surprize

Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19:00, de către  Band-ul Filarmonicii Pitești.

Pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi ,,Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei.

A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 18:00, piteștenii și vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala „D. G. Kiriac”.

Sezonul magic al sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică!

Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit deja o tradiție pentru piteșteni, transmite municipalitatea.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Razvan C spune:

    Piate avem noroc anul acesta , anii trecuți așa-zisul Targ de Craciun a fost … nimic . Cateva casuțe cu brânza , carne … turta dulce , la prețuri „de Viena ” . Mi-aș dori mai mult , poate se gasește o persoana competenta să organizeze ce trebuie .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3