EcoMoto 930×122

târg de crăciun

Cel mai mare târg de Crăciun din România, deschis doar pentru vaccinați

Organizatorii Târgul de Crăciun din centrul Sibiului au anunțat că deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 25 noiembrie, însă accesul va fii doar pentru persoanele vaccinate, pe baza certificatului verde.

Citiți și: Magia Crăciunului prinde viață la Târgul de Crăciun din Supernova Pitești

Față de anii trecuți, evenimentul se va desfășura în interiorul unui perimetru închis, care va permite verificarea și trierea epidemiologică. Astfel, accesul se va face în baza certificatului verde valid, eliberat conform cerinţelor autorităţilor, în urma vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile.

Accesul copiilor sub vârsta de 12 ani se va face doar însoțiți de un adult care trebuie să îndeplinească unul dintre criteriile impuse, și anume vaccinare anti-Covid sau trecere prin boală.

Citiți și: Groază la Târgul de Crăciun. Copii și adulți, blocați în roata panoramică

Începând de vineri, până în data 2 ianuarie 2021, târgul va fi deschis între orele 11.00 şi 21.00.

„Ne-am concentrat toate eforturile înspre a oferi o experienţă cât mai în siguranţă, pentru toţi participanţii, atât public cât şi expozanţi. Avem încheiate mai multe parteneriate, cu diferite companii şi instituţii, pentru a oferi publicului o experienţă cât mai plăcută, chiar şi în aceste condiţii atipice”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan Răduleţ.

De asemenea și întreg personalul care lucrează la Târgul de Crăciun va fi testat săptămânal, cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Roșie.

„Suntem foarte atenţi la fiecare detaliu şi am pregătit amănunţit toate aspectele ce ţin de siguranţa publicului. Vom avea grijă ca spaţiul să nu se aglomereze, prin urmare există posibilitatea ca, temporar, accesul persoanelor să fie restricţionat ca să nu depăşim criteriile de spaţiu impuse de autorităţi”, mai spune Andrei Drăgan Răduleţ, potrivit Agerpres.

Sursă foto: Libertatea

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • SCARLAT spune:

    Buna ziua, organizarea este conform pandemiei, vom fi si noi acolo in Piata Mare-Sibiu, chiar daca venim de la Pitesti…. ! ( Ne-am vaccinat cu doza 3 Pfizer in 28.09.2021 ). Felicitari organizatorilor ! Doamne ajuta !

    Margareta si Nicolae

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90