930×122 CAPRA 5

distribuție oltenia

Pitești. CEZ și-a bătut joc de oameni: Au stat ore întregi fără curent

Pitești. CEZ și-a bătut joc de oameni: Au stat ore întregi fără curent

Citiți și: Atenție: Informare oficială! Clienți afectați

La ora 11, piteștenii din zona Tancodrom au rămas fără curent electric.

Nu ar fi nimic ieșit din comun dacă ar fi vorba despre vreo lucrare programată sau despre o situație particulară.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

Însă în zonă, zilnic ar fi probleme cu electricitatea, ne spune, revoltat, un piteștean care locuiește pe strada Zambilelor.

Alexandru Tămăianu, de 52 de ani, afirmă că din anul 2007 sunt defecțiuni la rețea. Situația de astăzi a pus capac.

„Toată lumea de aici nu are curent, și de peste Calea Drăgășani, zona Capitol. De la ora 11, din oră în oră dau telefon la CEZ (n.r.CEZ Distribuție a devenit Distribuție Oltenia), și la cei care sunt furnizori, și la distribuitori. Că mă plimbă de la unii la alții.

În primele 3 ore, au spus că nu au niciun fel de informații de la echipe, dar că se va remedia. După 3 ore, o angajată mi-a spus că în 40 de minute, o oră se reia furnizarea.

„Nu lucra nimeni!”

Ulterior, am fost sunat de un vecin care s-a dus personal să vadă și nu era nimeni. Deci pur și simplu nu lucra nimeni!

În ultimele 2 ore am sunat. Operatoarea mi-a spus că nu ia legătura cu echipele din teren, nu avea nicio vină. Normal că nu răspundeau că nu era nimeni.

Această problemă este din 2007. În fiecare zi se oprește curentul, între 1 minut și 5 minute.

Există o magistrală și pentru că în anii s-a construit și sunt mulți consumatori nu s-au făcut investiții, am înțeles și eu de la muncitori de-a lungul timpului.

„O să stau la lumina lumânărilor!”

Este de pe vremea lui Ceaușescu. Nu face față. În fiecare zi se oprește curentul. Dar de data asta a fost oprit de la ora 11.

În realitate nu este nicio echipă pe teren.

A fost soare, a plouat – bineînțeles că atunci nu a venit nimeni. Acum iar e soare și nu e nimeni”.

„Noi stăm în întuneric, vine noaptea, o să merg să îmi cumpăr lumânări ca să stau la lumina lumânărilor! Este inadmisibil așa ceva! Dar facturile le plătim!”

Problema s-a remediat cu puține minute înainte de ora 19, chiar înainte de publicarea acestui material, ne-a anunțat piteșteanul Alexandru Tămăianu. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Iuliana spune:

    Ca la noi, la nimenea!

  • Tudorache Bogdan spune:

    din pacate nu e o situatie singulara acelasi lucru se intimpla si la Stefanesti -Golesti ,in fiecare zi se intrerupe alimentarea cu energie electrica (daca era vreme nefavorabila hai ca mai intelegeam cu toate ca nu e normal nici asta )chiar daca e senin afara nu bate vintul nu nimic curentul se intrerupe ,astia isi bat joc de noi si nimeni nu-i trage la raspundere

  • Lipa Mirela spune:

    Intreruperi de curent pe Bradu str Cornului, am avut de la începutul anului cu săptămâna în intervalul orar 9-17 ,unele zis programate altele nejustificate, am făcut sesizare scrisa și telefonic.Nu își asuma nimeni ,spun ca au lucrări de modernizare, pe care nu le vad nimeni🤦‍♂️

  • Daniel spune:

    Sunt zonele unde s-au construit mii de case, si CEZ a dat avize si-a racordat fara sa faca vreo investitie. Ii doare la basca de consumatori, facturile merg…
    Asa e si-n Bradu , la cea mai mica ploaie numai caderi de tensiune. Incercati doar sa cereti la CEZ despagubiri pentru electrocasnice arse , sa vedeti ce flit va dau.

  • Alexandru Victor spune:

    Din cauza faptului ca nu inlocuiesc/ modernizeaza magistrala care traverseaza Bascov- Prundu , facuta inainte de 89 , aceasta fiind in mod normal suprasolicitata acum, caderile de tensiune si intreruperile sunt frecvente …asta incepand din 2007 nu de acuma . CEZ, Distribuite Oltenia, cu toate ca stiu sa mareasca permanent facturile nu respecta contractele in furnizare . Sesizati aceste aspecte ma adresele acestora, precum si la cele statale si numai asa puteti sa-i fortati sa schimbe ceva , in sensul de a schimba cf consumului respectiva magistrala. Nu in ultimul rand echipele pe care le au in teren , sunt cu desavarsire absente, pentru ca nu angajeaza personal necesar interventiilor . Este foarte simplu sa trimiteti sesizari din fotoliu , pe e-mai in care sa cereti despagubirile care se cuvin cf legii …

  • Ragusila Angela spune:

    am un dosar făcut de un an și jumătate pentru montarea unui contuar in Câmpulung Muscel merg la ei și îmi vorbesc în bătaie de joc că trebuie să aștept că trebuie refăcută rețeaua că cea veche nu mai este bună menționez că locuiesc la blocurile fostei uzine ARO și până în octombrie 2021aveam curent prin asociatie de la sfârșitul lui octombrie 4blocuri stau fără curent electric am făcut dosar pentru montarea unui contuar individual și aștept de un an și jumătate să vină să l monteze mă plimba de la unul la altul și nimeni nu ia măsuri că în România nu mai ai cu cine să vorbești toți sunt ajunși iar noi trebuie să i plătim

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3