930 x122 grota rece

Pitesti

Pitești. Clipe emoționante, unice în viață! Imagini care vor rămâne în istorie

Pitești. Clipe emoționante, unice în viață, imagini care vor rămâne în istorie.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Inaugurarea Pitești Arena a fost un moment aparte, am putea spune, în istoria din ultimii 30 de ani ai municipiului nostru.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

DUPĂ 30 DE ANI

Aceasta este cea mai importantă clădire publică dată în folosință după Revoluție în municipiul reședință de județ, iar evenimentele organizate în acest sens au fost încărcate de o emoție puternică.

Cum altfel te poți simți decât mândru când vezi atâta lume la un loc pentru a participa la deschiderea oficială a Pitești Arena?

Cum să nu vibrezi profund, plin de emoție, la intonarea imnului de stat într-o manieră specifică unei artiste de talia Adinei Sima?

Priviți imaginile! Priviți copiii! Cu câtă emoție a fost cântat „Deșteaptă-te, române!”

Asemenea momente am mai trăit, eu cel puțin, prin 1994, târziu în noapte când echipa națională de fotbal a României făcea istorie la Campionatul Mondial din America.

Atunci eram doar un puști și nu știam că acele momente nu se vor repeta prea curând!

IMAGINI VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL POZITIV

 

Revenind în zilele noastre, cum să nu simți furnicături pe șira spinării la vederea copiilor îmbrăcați în kimono care au defilat mândri foc prin fața tribunelor aproape pline?

PRIVIȚI-I!

 

Poți să ignori nodul în gât generat tot de emoția puternică dată de priveliștea unică, de acum, a Sălii Polivalente, un obiectiv atât de mult așteptat de către piteștenii dornici să experimenteze și altceva decât bătrâna Sală a Sporturilor din Trivale care, cum se spune, și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul?

Eu unul m-am simțit astăzi mândru că sunt piteștean.

Mândru că astfel de lucruri se fac în orașul meu de suflet. Și m-a copleșit emoția la vederea „armatelor” de copii și adulți pentru care sportul înseamnă un mod de viață.

Sportul merită din plin să fie sprijinit și promovat!

Astăzi, sportul ne-a oferit mie și celorlalți prezenți în cocheta și moderna Sală Polivalentă a Piteștiului emoție pură. Emoție pe care nu o afli în fiecare zi și nici la fiecare colț de stradă. În fond, sportul înnobilează, iar prin Sala Polivalentă, Piteștiul a mai urcat câteva trepte spre reafirmarea ca un centru vital al mișcării sportive din România.

După o perioadă pe care nimeni nu a mai trăit-o până acum, mă refer la pandemia de Covid 19, după războiul pe care nimeni nu-l credea început de Rusia lui Putin, după scumpiri, inflație și toate lucrurile mai puțin bune din viețile noastre, ale tuturor, după mult timp m-am simțit mândru că sunt piteștean și pot trăi asemenea momente unice, fericite!

Bravo, Primăria Pitești pentru organizare, felicitări  primarului Gentea pentru implicare și gestionare, bravo organizatorilor Concursului de Karate, bravo tuturor celor implicați!

Nota 10!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Marius spune:

    Este o normalitate,nu l mai lăudați atât!

  • Popa Daniel spune:

    Serios? Pai daca e o normalitare, de ce in 33 de ani astia de dinaintea lui au pus doar niste pavele in centru si atat?

  • Eu spune:

    Cred ca dupa 90 este primu primar care face ceva pt PITESTI.

  • Sorin spune:

    Mult iubitul conducător nu a fost prezent,sau era la antrenamente cu fcarges,acum vad ca e și zidar MARE PRIMAR ARE PITESTIUL
    JEGUL DE LANGA SALA SPORTURILOR NU IL VEDE GROPI IN STRAZI,ETC.

  • oaianeagra spune:

    Alexe, nu o da cu bata in balta. Pai ai avut curaj sa scrii despre poponari si acum ce faci? Daca se voia ceva serios ,faceau un spital ,sala a sporturilor avem si inca una mult mai mare ,mai bine pozitionata si chiar mai bine gandita. Trebuia doar renovata si era ce trebuie. Ce momente emotionante, ce istorie? Te multumesti cu putin daca ai fost mandru ca esti Pitestean. Niste sportivi de rand care nu au facut nimic special. Sincer, pe cine ajuta real acesta constructie? Acum sa te vad daca dai drumul la com meu.

  • Anonim spune:

    As vrea să văd lume multă și cînd demontează nenorocitele de semafoare inteligente cum le spune Gentea !

  • oaianeagra spune:

    @Alex Ivan, jos palaria man! Nu doar pari, chiar esti unul dintre putinii oameni corecti, asumati si curajosi. Keep going !

  • Violeta spune:

    Felicitări! Campionatul National de Karate Ashihara a dat startul evenimentelor cu ocazia inaugurării Sălii Polivalente – Arena Pitești organizată excepțional ! Sportul este și va fi extrem de important pentru oameni! Învingătorii sunt desemnați după luptă! Succes!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90