930×122 CAPRA 5

bloc

Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Citiți și: Apare o nouă taxă!

În fața autorităților locale ajung probleme de tot felul.

Unele intră în atribuțiile aleșilor, altele nu. Însă, în orice situație, cetățenii sunt îndrumați ce ar trebui să facă.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

O îndrumare a solicitat de la primarul Cristian Gentea și o piteșteancă din Trivale.

În cadrul întâlnirii ce a avut loc ieri după-amiază cu cetățenii din cartier, femeia a prezentat o situație care o deranjează.

„Aș vrea o îndrumare…Un locatar de la etajul 4 și-a pus la ușă, pe scara blocului, cameră de luat vederi cu monitorizare și înregistrare.

Am făcut sesizare la primărie, la poliție…m-au îndrumat să fac (n.r. sesizare) către GDPR…răspunsul dânșilor a fost să merg în instanță, să dau în judecată.

(…)

Mama stă la apartamentul de sub mine… și poate seara are nevoie de ceva… și nu mai trebuie să mă îmbrac în haine de stradă. De ce să mă vadă (n.r. vecinul)? De ce să vină cineva la mine sau la vecinii ceilalți să ne vadă?!

Cum se poate rezolva? Domnul este foarte recalcitrant.”, a spus femeia.

Edilul Cristian Gentea a îndrumat-o să meargă la Poliția Națională.

Video, mai jos:

 

Vă amintim că ieri primarul Gentea și cu alți reprezentați ai administrației au fost la o întâlnire cu piteștenii din Trivale și de pe strada Mărășești.

Cu această ocazie s-a făcut și un anunț despre Termo Calor. Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Radoo spune:

    nu poti sa-i lipesti niste scotch pe camera ?
    si ai rezolvat

  • Eleonora spune:

    Cel puțin la blocul respectiv uite că s-a sesizat cineva! La blocul 53 din Trivale s-au montat camere de zici că este Pentagonul și cu toate acestea la scările blocului își fac veacul elevi chiulangii care joacă cărți pe bani, fac gălăgie și mizerie, fac schimb de pachețele cu cine știe ce și nu-i vede nimeni cu toate camerele montate! De asemenea în zona verde dimprejurul blocului iubitorii de animale își plimbă câinii fără să strângă mizeriile lăsate de aceștia, se aruncă de la balcoane și ferestre tot ce se poate și fiecare face ce-l taie capul. Se înțelege că unde nu este educație este multă nesimțire, dar se pot lua niște măsuri! Cine să le ia, tot needucații! Poate vine cineva de la primărie și pe afară, nu numai în sala de sport!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90