NOR CURIER 930X122

concert

Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

Pe 22 aprilie, Ștefan Bănică Jr. îi invită pe piteșteni în Parcul Lunca Argeșului pentru a petrece împreună pe ritmuri de rock and roll.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Dragii mei piteșteni, pe 22 aprilie vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, în Parcul Lunca Argeșului s-o facem lată, ca de fiecare dată. Concert rock and roll, eu, Rock’n’Roll Band și The 50’s. Până atunci, sărbători frumoase și să ne revedem acolo.”, a transmis Ștefan Bănică Junior.

 

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Reamintim că, sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc așteptatul concert organizat cu ocazia Simfoniei Lalelelor 2023. Și îndrăgitul cântăreț Vescan va încinge atmosfera, fiind așteptat să performeze pe scenă, în deschiderea lui Ștefan Bănică.

De asemenea, la Pitești își va face apariția și îndrăgitul prezentator Dan Negru, care va fi gazda spectacolului.

Cu prilejul Simfoniei Lalelelor vor fi organizate mai multe evenimente care se vor desfășura începând de joi, 20 aprilie, până duminică, 23 aprilie. Vezi programul evenimentelor AICI – Pitești: Oficial! Artiști de top vor cânta pe scenă la Simfonia Lalelelor

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3