NOR CURIER 930X122

parcare Fortuna

Pitești. Decizie pentru bariera din parcarea Fortuna

Update, 7 decembrie, ora 15:34

În cadrul ședinței de astăzi a Comisiei de Circulație Pitești au fost prezenți și câțiva locatari din zona blocurilor Complexului Fortuna din centrul municipiului.

Aceștia au venit în fața membrilor comisiei pentru a aduce explicații suplimentare, astfel încât propunerea care prevede montarea unei bariere în parcarea Fortuna să treacă la vot.

Prin montarea acestei bariere doar locuitorii din zonă ar fi urmat să aibă acces în parcare.

Propunerea a primit aviz negativ din partea Comisiei de Circulație.

Știrea inițială, 6 decembrie, ora 15:33 – Pitești. Parcarea Fortuna, interzisă! Se vrea montarea unei bariere!

Miercuri, 7 decembrie, Comisia de Circulație Pitești se reunește într-o nouă ședință lunară, pentru analizarea mai multor propuneri care vizează traficul din municipiul.

Printre cele 16 puncte aflate pe ordinea de zi, se află și o propunere care vizează parcarea Fortuna din centrul Piteștiului.

Concret, se vrea „montarea unei bariere sau amplasarea de indicatoare cu semnificația ”Accesul interzis” cu plăcuță adițională ”Cu excepția riveranilor” în curtea interioară a Complexului Fortuna”.

Astfel, doar locuitorii din zonă ar urma să aibă acces în parcare.

Propunerea se află la punctul 6 pe ordinea de zi.

Comisia de Circulaţie are următoarea componenţă:

-GENTEA CRISTIAN -Primarul Municipiului Pitești

-APOSTOLICEANU SORIN -Consilier local

-COTEȚ MIHAI -Consilier local

-DUMITRAȘCU MARIA-CĂTĂLINA -Consilier local

-IRIMIA TIBERIU-GABRIEL -Consilier local

-TOFAN GELU -Consilier local

-ȘERBĂNOIU RĂZVAN IONUȚ -Consilier local

-CHIVU VIRGIL-DUMITRU -Consilier local

-GHERASE IONUȚ -Consilier local

-MIHĂILESCU MIHAI-IOAN -Consilier local

-NEDELCU DARIUS-SEBASTIAN -Consilier local

-PLECANCIUC FLORIN -Consilier local

-COMAN SORINA-MARILENA -Consilier local

-CHIRIȚĂ IULIAN -Director Executiv DT – Primăria Municipiului Pitești

-GHIȚĂ VICTOR CĂTĂLIN -Arhitect Șef – Primăria Municipiului Pitești

-FOAMETE MIHAI -Șef Serviciu Juridic – Primăria Municipiului Pitești

-IORDACHE RĂDUCU -IPJ Argeș – Serviciul Rutier

-FLOREA OCTAVIAN SORIN -Poliția Municipiului Pitești – Biroul Rutier

-MURARIU DANIEL -Poliția Locală Pitești

-RĂDULESCU ANA LIVIA -Director Administrația Domeniului Public Pitești

-ZAHARIA GHEORGHE -Serviciul Public de Exploatarea Patrimoniului

-ROTARU MANUEL -Director General al SC Publitrans 2000 SA;

-HOREBOIU FLORIN -Comandantul Detașamentului de Pompieri Pitești;

-BESNA LAVINIA -Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic

-HRISTOFOR MARIN -Secretarul Asociației Taximetriștilor Argeș;

-BRATU CĂLIN ANDREI -Președinte Asociația Sportivă BHealthy.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

13 comentarii

  • KlausIohanis spune:

    Sa ii transmita cineva lu’ dom’ primar ca nu doar cei de acolo au acesta problema.

  • George spune:

    O comisie formata numai din …

  • Nimeni de nicăieri spune:

    Iar se întâlnesc ăștia 🤦 iar mai fac praf câteva străzi…și logic că vor interzice accesul în acea parcare…că de, acolo locuiesc boșii „de centru” și milogii din comisie nu vor să-i supere…daca era în alt cartier nici nu luau în seamă cererea!

  • Stoian spune:

    Pentru parcarea din spatele restaurantului Matteo nu se face absolut nimic? Suntem sufocați!

  • Cezar spune:

    Accesul pe proprietatea publica se face neangradit, conform legii. Poate ca si domnii din comisia locala de circulatie trebuie sa mai consulte legea, sa nu se trezeasca cu plangeri sau procese. Juristul ala de la primarie pe ce isi ia salariul? Parcarea este proprietate publica, nu privata!!!

  • Alexandru Popa spune:

    Dar la MOBILUX de ce parcheaza tor Pitestiul???? Ca e pe gratis si ne syfica pe noi???

  • andrei ion spune:

    Dar parcarea de langa spitalul judetean din spatele blocurilor t1-t5 unde toata dimineata de luni pana vineri nu gasesti un loc ? De ce nu bariera si aici cu acces permis doar locatarilor ? De ce doar in centru ?

  • Ionescu spune:

    Cei care vor parcare de resedinta permanenta sa plătească 150 de lei pe luna.E un preț bun.Daca ai mașina trebuie sa plătești.Si eu am și parchez în parcări private.Toți vor sa plătească cât mai puțin,dacă se poate deloc.

  • Vladut spune:

    Pentru parcarea din bazar nu face nimic? E teroare

  • Ionescu Tudor spune:

    Toți vă va vedeti doar interesele . Susțineți doar ce va place și cum va place. Toți ați vrea numai bariere și sensuri care sa va ajute sa parcați în scara blocului. Sau cu ” avariile ” pornite.

  • Cris spune:

    Cum sa îngrădești dreptul de a parca ?S-au făcut cumva parcări subterane prin centru și cartiere cu sute de locuri și nu știu eu ?Parcările alea au fost făcute din bani publici ,ai tuturor deci,nu doar din cei ai celor câțiva locatari din zona…Vreți să falimentați tot ?Nu au pe unde aproviziona firmele ,nu au unde parca clienții…S-a blocat tot în orașul ăsta mafiotizat de PSD !Numai specialiști și oameni cu interese personale prin comisiile astea…Eu daca nu am unde parca in zona nu mai caut nimic;nici bănci ,nici stomatologii,terase,cofetarii,etc.Vreti banii mei ,bateti-va cu mafia din Primarie sa vă facă parcări.Nici cu cele cu plata la bloc nu sunt de acord pt că nu e corect !Sa le rezervați când o exista surplus !Nu pot sa vin in vizita la cineva care sta la bloc că nu găsesc parcare și nu știu dacă nu-mi găsesc vandalizată sau ridicata mașină că mafia primăriei nu e in stare sa marcheze clar pe sol cu culori unde e rezervat,unde e interzis unde e parcare cu durata limitata,etc…Chiar,nici măcar nu au inventat asta cu parcarea limitata handicapații ăștia,că nu are cine controla.Ai și tu o urgenta,ai nevoie să oprești la un bancomat…nimic în zona.Mergi minute in sir,te învârti in cerc poluând până găsești un loc nesigur și ăla.Toate trotuarele blocate de mașini prin cartiere .Nimic nu face mafia PSD cu banii de pe închirierea locurilor.Salarii mari și prime pt ei…Eu daca nu am transport in comun decât la 2 km de mine sunt obligat să scot mereu masina și nu am unde sa o las nici când duc copilul la școală macar…dar banii mei de impozit sunt buni !Ar trebui sa existe niste decizii și reguli clare nu să luați în discuție și să pierdeți timpul cu negocieri pt orice/fiecare cerere aberanta…Nu sunteți votați să faceți pe plac unora doar,preferențial.Daca exista niste reguli clare e suficient un răspuns scris și nu negocieri și atâtea discuții pe banii mei.Nu aveți nimic de făcut ?Zac gunoaiele pe la marginea orașului pe toate străzile,mai ales pe la pădure,se circulă și se parchează haotic in orașul ăsta și voi nu vedeți nimic?Totul e perfect,nu aveți nimic de făcut,nu cumva sa-i deranjați pe militieni…Stați la birou la cafele și la căldurică in timp ce va blestema lumea familiile !

  • Gigelus spune:

    Nu aveți mila de acești domni,,,,,,, nu vedeți ce s a ales de frumosul.oras Pitești? Dacă sunt semafoare mai aven nevoie de străzi?ce sa facem cu ele?

  • Un locatar spune:

    Problema este ca multi vor sa parcheze pe gratis in parcarile de resedinta ale altora, gen Fortuna, MOBILUX, etc, fiindca e „jmecherie” sau mai bine spus tupeu de neam prost. Daca veniti cu masinile in centru inseamna ca stiti unde le veti parca si nu veti bloca accesul locatarilor, pompierilor sau ambulantelor prin fortarea parcarilor de resedinta, de la blocuri. Nu sunt locuri publice suficiente? Faceti sesezare la primarie. Terminati cu „jmecheriile”. Folositi transportul in comun daca nu aveti 5 lei sa platiti parcarea sau nu vreti sa o faceti. Nu e lic in fata magazinului? Parcati unde gasiti loc si folositi mersul biped in completare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3