New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Pitești: Defilare impresionantă a jandarmilor argeșeni. Cristian Gentea, mesaj de laudă pentru instituție

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a transmis, astăzi, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, un mesaj de felicitări, recunoștință și mulțumire pentru această instituție, respectiv pentru jandarmii care își îndeplinesc datoria în fiecare zi cu cinste.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Edilul a ținut să precizeze și faptul că între administrația locală și Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Basarab I’’ Argeș există o colaborare strânsă și eficientă.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Inspectoratul Județean de Jandarmi „Basarab I” Argeș a fost, încă de la înființare, unul dintre partenerii constanți ai administrației locale, o instituție care garantează cetățenilor siguranța și respectarea legalității în spațiul public.

Mă alătur celor care, cu ocazia celebrării a 173 de ani de existență a acestei structuri vitale pentru siguranța națională, transmit mesaje de laudă tuturor celor care purtați cu onoare și demnitate uniforma militară.

Vă felicit pentru exemplul de moralitate, respect civic și responsabilitate, vă mulțumesc și vă sunt recunoscător, în numele cetățenilor, pentru că vă îndepliniți datoria cu cinste!

La mulți ani, Jandarmeria Română!

La mulți ani, Inspectoratul Județean de Jandarmi „Basarab I” Argeș!”, a transmis Cristian Gentea.

Ziua Jandarmeriei Române a fost marcată și la Pitești. Jandarmii argeșeni au defilat prin centrul orașului însoțiți de echipe ecvestre și canine, urmați de tehnica auto din dotare.

De asemenea, au fost organizate standuri unde au fost expuse tehnica și armamentul din dotare, precum și autospecialele folosite în misiuni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3