Donaris 930 x 122

Liliana Berca

Pitești: Doctorița de la „Județean” care lua bani de la pacienți, ARESTATĂ!

Judecătorii au decis ca doctorița Liliana Berca să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Pitești: Ce s-a întâmplat cu doctorița șpăgară de la „Județean”

Reamintim că, astăzi, în jurul orei 13:00, medicul de la Spitalul Județean Pitești a fost escortat de polițiști și adus la tribunal.

Ieri, 9 noiembrie, Direcția Generală Anticorupție Argeș anunța, printr-un comunicat de presă, că un medic al Spitalului Județean de Urgență Pitești este reținut pentru luare de mită.

Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Medic de la Spitalul Județean, reținut pentru că primea bani de la pacienți.

Liliana Berca nu este la prima abatere de acest gen. În anul 2010, atunci când femeia ocupa funcția de medic expert al asigurărilor sociale din cadrul Casei Județene de Pensii Olt, a fost arestată preventiv tot pentru luare de mită.

Tribunalul a condamnat-o în anul 2015 la trei ani de închisoare cu suspendare. Subiectul pe larg, AICI: Tupeu! Doctorița reținută pentru șpagă, condamnată TOT pentru că lua bani de la oameni.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Mihai spune:

    Hai sa fim serioși. A fost sifonarie cum se poarta sau a deranjat pe cineva. Toți doctorii primesc șpaga mai ales asistentele. O vrăjeala ieftina ce noutate

  • Carstea Mariana spune:

    Aveti dreptate ,nu baga nimeni mana in buzunarul tau ,”noi „suntem cei care dam ,sa fim tratati mai bine ,sa nu stam la rand la cabinete .
    Si cine ar fi prost sa refuze ,asa ca nu dati vina pe medici .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache