930×122 CAPRA 5

ipj arges

Pitești. Doi tineri au confundat bulevardul cu pista de raliu

Pitești. Doi tineri au confundat bulevardul cu pista de raliu

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În ziua de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat doi tineri de 19 ani, din Pitești, respectiv Bascov, care conduceau cu viteză excesivă pe bulevardul Frații Golești din Pitești, potrivit IPJ Argeș.

Piteșteanul a fost înregistrat de aparatul radar cu viteză de peste 134 km/h, în timp ce tânărul din Bascov avea 127 km/h.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Ambii băieți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90