Donaris 930 x 122

consultare publică

Pitești. E nevoie de parcare subterană? Răspunsul îl știe TOATĂ lumea!

Primăria Pitești lansează o consultare publică referitoare la proiectul privind realizarea unei parcări subterane în zona Pieței Prundu. Astfel, piteștenii își pot exprima opiniile legate de acest obiectiv de investiții.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Municipalitatea piteșteană aduce la cunoștința publicului intenția de realizare a investiției „Construire parcare subterană Piața Prundu” pe terenul în suprafață de 4048,00 mp situat în municipiul Pitești, strada Aleea Pieței Prundu nr.2.

Piteștenii sunt invitați ca, în perioada 07.02.2023 – 28.02.2023, să formuleze în scris observații, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare faţă de această intenţie investiţională, prin înregistrarea acestora la Compartimentul Relații Publice, intrarea D, din incinta primăriei, prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro, prin fax la nr. 0248 212166 sau prin poștă la adresa din str. Victoriei, nr.24, Pitești, județul Argeș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Anunțul de intenție și documentația necesară sunt publicate pe site-ul Primăriei Pitești, putând fi consultate prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/pud-parcare-subterana-aleea-pietei-prundu-p1692.”, transmite Primăria Pitești.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: zf.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

7 comentarii

  • Eugen spune:

    Este logic că aceasta este soluția cea mai buna. Oare când s-a decis construcția mastodontului Arena Pitești care a fost rațiunea de nu s-a făcut o consultare publică ????? Care au fost interesele ???? Și cui au servit ??? Știm cu toții, dar alegeri or mai veni, Ionica a dispărut, așa o să dispară și Gentea, or veni și oameni care să servească interesele acestui frumos oraș care acum i-l hidosesc niste criminali, oare în aceasta zonă cetățenii nu au dreptul la un parc ??? Nu sunt copii ?? Nu sunt bătrâni ?? Dle Gentea ai fost curios sa echipa ta sa determine Indicele de calitate( ICA ) al aerului in oricare perioada din zi dorește ?? O să rămâneți stupefiați ce valori o să obțineți, Pe final am o rugăminte, lăsați comentariul să fie vizibil, Nenumaratele mele comentarii nu au fost publicate. Deranjează ??? Normal, că deranjează atunci când adevărul iese la iveală.

  • Dorin spune:

    Cine să vă mai înțeleagă dacă întreabă de ce întreabă dacă nu întreabă de ce nu întreabă când dracu a făcut cineva ceva să-i mulțumească pe toți?

  • Petre spune:

    Este nevoie de parcare subterana în zona centrala -finante- unde în timpul zilelor lucrătoare foarte greu găsești un loc de parcare.
    Mai nou în aceste zone foarte aglomerate sunt prezenți milițieni locali care îngreunează și mai mult situația…

  • George spune:

    Pacare subterană in piata Prundu… E o investitie mare… Dar să ne închipuim că e realizată… așa cu „ochii mintii”… Păi… precis trebuie ca orice investiție să se recupereze într-un interval oarecare adică să se plătească un tarif de parcare. Măi oameni buni, păi dacă in prezent piața asta a fost ocolită si de clienții din zonă… nefiind călcată de cam multa vreme… din diverse motive pe care nu e cazul să le mai dezvolt aici, nici de acum înainte nu se vor înghesui clienti cu mașini la subsolul ei… de dragul de a achita un tarif de parcare într-o zonă mai degrabă rezidentiala decât cu unități de producție… sau de comerț… Magazinele din piața au dat faliment din lipsa clienților… Poate o investitie… in renovarea ei… a pieții ca atare, cu taxe mici pt. producatori care să atragă desfacerea pt.micii fermieri, practic… sa alegeți amenajarea de spații depozite en gros de legume și fructe… cu dotări civilizate si un spațiu de cazare pt.cei ce desfac produsele astea (adevărații producatori) care sa revitalizare piața ca o piață en gross ca si concurența pt.cea de la CNCD… mai prost organizata dar atractivă…Ce ziceți?!

  • Dima Gabriel spune:

    O parcare subterană a devenit obligatorie în zona finante, sub parc cu ieșire în ambele bulevarde. In viitor una similară în zona teatrului.

  • stefan nita spune:

    In acesta zona sunt parcari suficiente,este nevoie strigenta de un parc cu locuri de joaca pentru copiii si loc de agrement pentru bunici.
    Asta asa ori cum nu citeste cine trebuie…
    In rest primarii vin si trec precum vremea….

  • Cris spune:

    In Pitești nu se va face nimic dacă nu ies șpăgi/parandarat duble față de cât intra efectiv la lucrare ,peste tot(la angajații diferitelor instituții,inclusiv Inspectia in constructii,la partidul unic PCR=PSD,la firma care va construi, etc),degeaba depuneți voi răspuns și justifucari…Si pt că ne costă totul dublu in loc de doua vom avea una și asta cu bugetul pe trei ani (timp in care alta țări ar face vreo 12 parcari,adică mai mult de una pe cartier).Pt că se vede cu ochiul liber unde trebuie și eu va zic că în orice cartier ar fi nevoie măcar de una,unde se poate.In general sub un parc că nu ai cum sub o altă clădire.Atata timp cat voi tăiați copaci și asfaltați spatii verzi sa faceți parcări pana sub ferestrele oamenilor(la cererea lor dar chiar așa sa nu mai poți aerisi casa deloc?) ce tot mai întrebați ?Sa se certe între ei oamenii ,care și unde sa se facă prima ?Așa faceți și cu locurile de parcare.Nu sunt destule dar ai faceți să stea la cozi să prindă și să plateasca un loc mai langa casa,sa se certe pe ele,etc…In centru s-ar mai decongestiona daca cele existente nu ar fi ocupate de hârburi sau mașini de fițe depozitate pe nimic sub prelate cu anii de către locatarii din zona plecați afara (la BCR in spate).La fel daca ar exista durata limitata și dacă nu ar rezerva instituțiile mafiote ale statului,pt bugetarii de lux care nu pot sa vina sa doarmă la munca cu autobuzul…Dar cine sa inventeze/impună și să controleze ?Plătești la parcomat și nu-ți dă chitanță,te uiți după alte mașini parcate ,nici chitanță și nici amenda.Pitestiul e sat fără câini !Mafia cat casa…Sa nu publicați că se prind și alții ce oraș de talibani avem….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90