Donaris 930 x 122

Pitesti

Pitești. El voia „iubire”, ele voiau bani! Cât a costat toată aventura

Pitești. El voia „iubire”, ele voiau bani! Cât a costat toată aventura

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Au vrut să dea mare lovitură, dar ”au căzut pe capete”. O minoră de 17 ani, o tânără de 21 și un bărbat de 27 de ani sunt trimiși în judecată, după ce la începutul anului au jefuit un cetățean pakistanez.

Tot ce voia bărbatul era o noapte de ”iubire”. În schimb, după ce a apelat la serviciile unei prostituate, cetățeanul a rămas fără 10.000 de euro. Subiectul pe larg, AICI: Pitești. O noapte de iubire l-a costat 10.000 de euro

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În planul pus la cale de femeie a fost implicată și o minoră de 17 ani, care ar practica aceiași meserie, dar și un bărbat, cel mai probabil ”peștele” ei.

Totodată, trimisă în judecată este și o tânără de 22 de ani. Aceasta a depus mărturie mincinoasă cu privire la fapta săvârșită de bărbatul de 27 de ani.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care inițial au fost desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, ulterior fiind extinse cercetările și sub aspectul infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., un bărbat de 27 de ani, împreună cu o tânără de 21 de ani, și o minoră de 17 ani, toți din municipiul București, în baza unei înțelegeri prealabile, ar fi deposedat prin acte de violență un bărbat de 33 de ani, cetățean pakistanez, de o borsetă ce conținea suma de 10.000 de euro, banii sustrași fiind ulterior împărțiți între cei trei autori.

Cu privire la această faptă au fost desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, ca urmare a faptului că în cadrul cercetărilor desfășurate în legătură cu împrejurările săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, o tânără de 22 de ani, din București, ar fi declarat, cu ocazia audierii în calitate de martor în dosarul penal, aspecte neadevărate cu privire la fapta reținută în sarcina bărbatului de 27 de ani, fapt pentru care în cadrul dosarului penal a fost dispusă extinderea cercetărilor sub aspectul infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor patru, tânăra de 21 de ani și cea de 22 de ani fiind cercetate sub măsura preventivă a controlului judiciar, minora de 17 ani, sub măsura arestului la domiciliu, iar bărbatul de 27 de ani, în stare de arest preventiv.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90