Donaris 930 x 122

aniversare 157 de ani

Pitești. Eveniment deosebit! 157 de ani de „Brătianu”!

Pitești. Eveniment deosebit! 157 de ani de „Brătianu”!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Colegiul Național „Ion C. Brătianu”, unul dintre cele mai prestigioase licee din județ, aniversează 157 ani de existență.

Evenimentul va fi marcat sâmbătă, 10 iunie.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Programul zilei aniversare cuprinde mai multe activități:

Pitești. Eveniment deosebit! 157 de ani de „Brătianu”!

De la ora 10, în curtea interioară a instituției oficialitățile vor transmite mesaje.

Va avea loc o activitatede premiere a elevilor cu rezultate la Olimpiadele Naționale și Concursurile Sportive Internaționale.

Pitești. Eveniment de zile mari la „Brătianu

De asemenea, tinerele talente ale colegiului vor susține momente artistice.

De la ora 12, în cancelaria prestigioasei instituții, va avea loc o întâlnire între foști dascăli ai colegiului, din diferite generații.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Bibi spune:

    Parca era grevă?

  • George Tanase spune:

    Păi dacă ar fi respectat cu adevărat pe… foștii dascăli ai colegiului… conducerea ar fi trebuit să „onoreze” chiar… ieri, măcar prin prezență în mica aula, aniversarea jubileului de la terminarea liceului a… „generației Nenciulescu Silviu” ca să zic așa… sau ma rog, promotia1973 (9 clase cu cca. 290 de elevi). Si nu spun deloc cuvinte mari… pentru o promoție de exceptie (de exemplu, 95% au intrat la forme de învățământ superior încă din primul an), cu profesori de înalt nivel moral si profesional, zeci de medici profesionisti, ziariști, avocați de înaltă talie, chiar oameni din lumea sportului de înaltă performanță (in memoriam Ziguli…) ca să nu mai vorbesc de zeci… poate chiar peste suta de ingineri… (unii activi și azi) de la NASA din USA si până la uzinele Dacia… entitate pe care multi o recunosc că si locomotiva economiei nu numai pentru Argeș… Si nu suntem numai noi… Imi permit sa atrag in mod respectuos atenția domnilor actuali profesori… că toate generațiile ce urmeaza in continuare să-si serbeze jubileul cel puțin până în anul 2000 sunt tot „produse” de foarte înaltă calitate a vestitilor profesori… unii mai „emeriți ca altii” din secolul trecut… ce vor rămane de-a pururi in inima foștilor lor elevi prin profesionalism, determinare, dăruire și altruism dar care nu si-au „afișat” niciodată în școală dorințe „pecuniare” îndreptățite poate si atunci… mai mult decât acum… cel puțin prin calitatea excepțională a produsului muncii lor. „Vivat Academia! Vivat profesores!”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3