930×122 CAPRA 5

colegiul i c brătianu

Pitești. Eveniment de mare clasă la Colegiul „Brătianu”

Pitești. Eveniment de mare clasă la Colegiul „Brătianu”

Citiți și: Deosebit la ,,Brătianu”: ,,Suntem și devenim ceea ce gândim!”

Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” a fost gazda fazei preliminare a World Chess School Online (Campionatul Mondial de Șah Online între Școli/Colegii) care s-a desfășurat în data de 29 și 30 aprilie 2023.

Citiți și: Pitești. Eveniment important la Colegiul „Brătianu”!

Campionatul Mondial a debutat cu peste 450 de participanți din 43 de țări, România fiind reprezentată de Colegiul „Brătianu” prin două echipe:

Din echipa „U 15”  au făcut parte: Ion David Andrei, Stănescu David Alin, Dumitrache Ema Alexandra și Schiaucu Eva Maria.

Din echipa „U 18” au participat:  Capragiu Matei Ștefan, Dumitrache Elisa Andreea, Kocak Halil și Voicu Rebeca Maria.

În urma desfășurării fazei preliminare, ambele echipe s-au calificat în marea finală care va avea loc în data de 6-7 mai 2023

Colegiul Naţional „Ion C.Brătianu ” din Pitești va asigura în incinta sa condiții propice organizatorice pentru cele 2 echipe calificate.

Coordonatorii proiectului sunt:

– Mirela Petrescu (foto), profesoară de Educație Fizică și Sport și șefa catedrei din cadrul Colegiului „Brătianu”

și

– Andrei Rădulescu (foto 1 din articol, primul de la dreapta spre stânga), coordonator tehnic și fost absolvent al Colegiului piteștean.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA