New Profesional Consult 930 x 122

colegiul i c brătianu

Deosebit la ,,Brătianu”: ,,Suntem și devenim ceea ce gândim!”

Deosebit la ,,Brătianu”: ,,Suntem și devenim ceea ce gândim!”

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Eveniment remarcabil la Colegiul Național ,,Ion I. C. Brătianu” din Pitești.

Colegiul va găzdui conferința domnului profesor universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan, cu tema ,,Suntem și devenim ceea ce gândim. Responsabilitatea de a fi”.

Citiți și: Surpriză de proporții! Cine a ajuns după gratii la Mioveni

Conferința va avea loc în data de 13.03.2024, de la ora 14.00.

Domnul profesor universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan, absolvent al colegiului (promoția 1956), a dat curs invitației doamnei profesor doctor Tănase Oana Andreea și a conducerii Colegiului Național ,,Ion C.Brătianu”, reprezentat de doamna director, profesor Dumitru Florica și domnul director adjunct profesor doctor Bogdan Ionescu de a conferenția pe o temă atât de importantă astăzi cum este cea a responsabilității și a gândirii raționale.

Deosebit la ,,Brătianu”: ,,Suntem și devenim ceea ce gândim!”

O gândire funcțională este una care nu face rabat de la principiile raționalității, fiind orientată întotdeauna către un bine social.

Domnul profesor universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan,  reputat medic neurolog și psihiatru, cercetător, autor prolific , este membru al Academiei Americane de Neurologie, Membru al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului, membru al Federației Internaționale de Neurologie, membru al Societăţii Române de Psihiatrie, al Ligii Române pentru Sănătate Mentală, al Societăţii Române de Neuropsihoendocrinologie, al Societăţii Medicilor Scriitori şi Publicişti din România şi din străinătate şi a numeroase societăţi ştiinţifice naţionale şi internaţionale, se arată în comunicat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3