Donaris 930 x 122

colegiul i c brătianu

Pitești: Exercițiu de amploare la Colegiul „Brătianu”!

În aceste momente, ISU Argeș desfășoară un amplu exercițiu cu forțe și mijloace în teren la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Scopul exercițiului este verificare de reacției a personalului propriu, dar și a angajaților din cadrul unității de învățământ la producerea unei situații de urgență.

Citiți și: Chiar la festivitate! Anunț uluitor la Colegiul „Ion. C. Brătianu”!

Scenariul constă în producerea unui cutremur, urmat de un incendiu și o inundație.

La fața locului sunt prezenți Berevoescu Alin – Inspectorul Șef al ISU Argeș, Radu Perianu – prefectul județului Argeș, Bogdan Olar – consilierul prefectului și fostul șef al ISU Argeș.

„Nu vă panicați și sporiți atenția în trafic pentru a facilita deplasarea autospecialelor”, transmite ISU Argeș.

Știre în curs de actualizare

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Sebastian spune:

    Jenant.de ce nu au găsit o locație(liceul Astra sau Dima)pentru a preveni blocarea circulației în zona?sau invitații de „marca”de la eveniment nu se puteau asocia cu liceele mai sus enumerate.sa-i lăsăm pe fraieri să stea în coloana pe Armand Călinescu…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90