Donaris 930 x 122

dumitru tudosoiu

Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Citiți și: Denisa, eleva-minune care a adus aurul în Pitești! „Am plâns de bucurie!”

Esența anotimpului toamna a fost surprinsă într-un mod inedit de Școala Gimnazială ,,Traian” din Pitești.

Copiii și profesorii din cadrul unității de învățământ au organizat ieri un minunat Târg de toamnă, de la care nu au lipsit decorațiunile și produsele specifice anotimpului.

Citiți și: Reformă în Educație: Inspectoratele Școlare preiau controlul asupra posturilor didactice

La eveniment a fost prezent și Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeș, care a fost plăcut impresionat de atmosfera creată de micuți și îndrumătorii acestora:

,,Târg de toamnă la Școala Gimnazială Traian într-o zi însorită și în mijlocul copiilor și al colegilor organizatori – prilej de bucurie și energie frumoasă pentru mine și pentru toată lumea participantă.

Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Sunt tare faine aceste inițiative care îi ajută pe copii să se conecteze cu natura și cu ce înseamnă roadele ei, bogăția unui anotimp care face bilanțul eforturilor de dinaintea lui și care îi pot determina să înțeleagă că prin propriile puteri pot contribui la ce se pune într-un coș dintr-o livadă, dintr-o vie și așa mai departe.

Cu alte cuvinte – școală dincolo de cărți și manuale, împlinire dincolo de note și calificative și experiență frumoasă între oameni frumoși.

Mulțumesc pentru invitație și cu drag rămân deschis oricăror inițiative generatoare de astfel de energii!”, este mesajul postat de Dumitru Tudosoiu, pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursă foto: Facebook/Dumitru Tudosoiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Anca spune:

    Targ de toamna cu enterocolita. Doar la noi rahatul se baga sub pres si se fac poze cu paiate politice. In scoala saptamana asta au fost peste cateva zeci de cazuri de enterocolita si nimini nu a facut nimic.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3