New Profesional Consult 930 x 122

accident pitesti

Pitești. Eveniment grav în Trivale: Un copil a fost lovit de o mașină

În această după-amiază aparent obișnuită, liniștea cartierului Trivale din Pitești a fost brusc tulburată de un incident în care un copil a fost lovit de o mașină. Evenimentul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni, unde micuțul se afla, conform primelor informații, în timp ce traversa strada.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Șoferul mașinii, potrivit martorilor, nu a acordat atenția cuvenită trecerii de pietoni. Din această cauză rezultând impactul cu copilul.

La fața locului au intervenit de urgență medicii de pe ambulanță pentru a acorda primul ajutor. Copilul a fost stabilizat și apoi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Acolo medicii îi vor face investigații amănunțite și tratament adecvat.

Citiți și: Grav accident de circulație în Pitești. Om lovit de mașină

Polițiștii sosiți la locul accidentului au început imediat ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul rutier.

Ei vor analiza atât declarațiile martorilor, cât și probele de la fața locului pentru a determina responsabilitatea părților implicate.

Evenimentul subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea sporirii atenției în apropierea zonelor frecventate de copii.

Fiecare incident rutier de acest gen aduce cu sine o reamintire dureroasă a fragilității vieții și subliniază importanța responsabilității pe șosele, în special în zonele unde se află copii.

Pitești. Eveniment grav în Trivale: Un copil a fost lovit de o mașină. Urgență medicală

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Vali gheorghe spune:

    Iarasi un accident pe trecerea de pietoni in conditiile in care pe aici misuna degrama injuratorii de semafoare.

    fac pariu ca nu s-a respectat viteza legala in jurul acelei treceri nesemaforizate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3