Donaris 930 x 122

accident pitesti

Pitești. Eveniment grav în Trivale: Un copil a fost lovit de o mașină

În această după-amiază aparent obișnuită, liniștea cartierului Trivale din Pitești a fost brusc tulburată de un incident în care un copil a fost lovit de o mașină. Evenimentul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni, unde micuțul se afla, conform primelor informații, în timp ce traversa strada.

Citiți și: Accident în Pitești, ACUM! Motociclist implicat

Șoferul mașinii, potrivit martorilor, nu a acordat atenția cuvenită trecerii de pietoni. Din această cauză rezultând impactul cu copilul.

La fața locului au intervenit de urgență medicii de pe ambulanță pentru a acorda primul ajutor. Copilul a fost stabilizat și apoi transportat de urgență la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Acolo medicii îi vor face investigații amănunțite și tratament adecvat.

Citiți și: Accident în Pitești: S-au făcut zob

Polițiștii sosiți la locul accidentului au început imediat ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul rutier.

Ei vor analiza atât declarațiile martorilor, cât și probele de la fața locului pentru a determina responsabilitatea părților implicate.

Evenimentul subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea sporirii atenției în apropierea zonelor frecventate de copii.

Fiecare incident rutier de acest gen aduce cu sine o reamintire dureroasă a fragilității vieții și subliniază importanța responsabilității pe șosele, în special în zonele unde se află copii.

Pitești. Eveniment grav în Trivale: Un copil a fost lovit de o mașină. Urgență medicală

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3