Donaris 930 x 122

nissan pitești

Pitești – Exclusiv: Reprezentanța Nissan s-a închis! Va fi preluată de un dealer important

Pitești – Exclusiv: Reprezentanța Nissan s-a închis! Va fi preluată de un dealer important

Activitatea firmei SCO General Service, dealer Nissan Pitești, va fi preluată de către o altă societate piteșteană care este dealer Dacia.

Fostul dealer Nissan avea sediul la ieșire din Pitești, pe Calea Câmpulung, și era singurul dealer Nissan acreditat din oraș, bucurându-se de o reputație foarte bună în rândul clienților.

Firma punea la dispoziție servicii complete privind comercializarea, finanțarea și servisarea autoturismelor marca Nissan.

Nissan Pitești – prin firma SCO General Service, și-a oprit activitatea, iar în acest moment nu mai funcționează nici pe vânzări, nici pe partea de service.

Activitatea companiei ar urma să fie preluată de către Daperom Pitești, care este în prezent dealer Dacia, și ar putea funcționa în aceeași locație.

În primă fază ar începe activitatea de vânzări, urmând ca ulterior, în scurt timp, să poată funcționa și pe partea de service.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3