EcoMoto 930×122

Bărbat reținut

Pitești: Femeie jefuită într-un autobuz! I-a furat portofelul

În ziua de 09.06.2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Rătești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Potrivit sursei, din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 26 mai a.c., în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, bărbatul ar fi sustras, din geanta unei femei, un portofel, în care se aflau documente, un card bancar și suma de 1.000 de lei.

Ulterior, bărbatul ar fi folosit cardul la un bancomat, unde ar fi efectuat tranzacții neautorizate, extrăgând suma de peste 1.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Digi24

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90