New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Pitești: Femeie ușoară tâlhărită de propriul client

Un piteștean de 32 de ani a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit o prostituată la care tot el apelase.

Citiți și: Argeș: Tânăr de 24 de ani, reținut pentru relații sexuale cu o minoră!

Bărbatul a jefuit-o pe aceasta de suma de 800 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că, cei doi au mers în apartamentul din Piteşti pe care femeia îl are închiriat, iar la plecare, bărbatul şi-a luat înapoi banii pe care i i-a dat pentru serviciile oferite, plus încă 600 de lei.

Citiți și: Pitești: N-a suportat despărțirea și a recurs la un gest extrem! S-a tăiat la gât în fața soției

IPJ Argeș precizează:

În ziua de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua anterioară, respectiv 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi sutras, prin violență, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Pitești în care aceasta îi permisese, anterior, accesul.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Unitatea Teritorială de Analiza Informațiilor Pitești.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90