930×122 CAPRA 5

Bărbat reținut

Pitești: Femeie ușoară tâlhărită de propriul client

Un piteștean de 32 de ani a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit o prostituată la care tot el apelase.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Bărbatul a jefuit-o pe aceasta de suma de 800 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că, cei doi au mers în apartamentul din Piteşti pe care femeia îl are închiriat, iar la plecare, bărbatul şi-a luat înapoi banii pe care i i-a dat pentru serviciile oferite, plus încă 600 de lei.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

IPJ Argeș precizează:

În ziua de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, conform art. 233 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 32 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua anterioară, respectiv 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi sutras, prin violență, suma totală de 800 de lei, de la o tânără de 20 de ani, din Moșoaia, la plecarea de la imobilul din municipiul Pitești în care aceasta îi permisese, anterior, accesul.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Unitatea Teritorială de Analiza Informațiilor Pitești.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3