930×122 CAPRA 5

festival

Pitești: Festival inedit în Parcul ”Lunca Argeșului”

În data de 8 octombrie, între orele 16:00 și 20:00, în Parcul „Lunca Argeșului” din Piteşti se va organiza prima ediție a „Festivalului Luminii”.

Citiți și: Pitești. Accident cu două mașini în Trivale

Evenimentul este realizat de Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” – Centrul Local „Dacia Felix”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești.

Va fi muzică și voie bună. Cercetașii vor susține concerte acustice și folk pentru trecători.

Citiți și: Visăm la mașini electrice, dar curentul pică la câțiva cm de zăpadă și o pală de vânt!

De asemenea, în cadrul Festivalului Luminii se vor organiza mai multe ateliere: de artă stradală, de fotografie, de joc și joacă, de poveste de seară, atelier de „Camping cercetăşesc” și multe altele.

Festivalul Luminii” propune participanților o modalitate de a opri timpul în loc, în ciuda agitaţiei zilnice, prin conectarea cu natura, cu jocurile copilăriei, cu lucrurile mici care ne fac viaţa mai frumoasă, într-o variantă specific cercetăşească, organizată de copii, tineri şi adulţi voluntari de toate vârstele.

Camping cercetăşesc, atelier de noduri, mesaje inspiraționale, schimb de cărţi, atelier de confecţionat gulguțe, „Copacul cu dorinţe”, „Joc şi joacă”, face painting, „Povestea interactivă de seară”, desene pe asfalt, artă stradală, muzică, fotografie, „Chităreală” sunt câteva dintre activităţile organizate de cercetaşi, care invită participanții să vadă lumea şi comunitatea în care trăiesc altfel decât au făcut-o până acum.”, transmite Primăria Pitești.

Ne dorim să oferim comunității locale un eveniment în cadrul căruia copiii şi tinerii să se poată manifesta prin diferite forme de artă, iar participanții să se deconecteze, timp de câteva ore, de la problemele și stresul de zi cu zi, bucurându-se de atmosfera creată!” transmite Centrul Local „Dacia Felix”, organizator.

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

570×90 MAIA