930 x122 grota rece

angajare

Pitești: Firmă importantă, angajează. Salariul poate ajunge și la 3500 de lei!

Hai în echipa de profesioniști!

Citiți și: Anunț de angajare! Ce se caută, ce se oferă

PROFESIONAL NEW CONSULT își caută Specialistul în comunicarea online!

Profesional New Consult, are ca principal motto „Performanța înseamnă succes„, astfel, echipa PNC își propune să insufle tuturor partenerilor săi, fie cursanți, fie persoane juridice și fizice cu care societatea colaborează, conceptul de profesionalism, asigurându-ne așadar, reciproc, calea spre succes.

Citiți și: Nu rata ultima săptămână de înscrieri! Curs acreditat de Frizer/Barber în Pitești

Vrei să faci parte din echipa noastră? Atunci hai să-ți povestim puțin despre atribuțiile unui Specialist în comunicare.

ATRIBUȚIILE UNUI SPECIALIST ÎN COMUNICARE

Acesta trebuie să răspundă solicitărilor clienților, să participe activ la dezvoltarea paginilor de social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube, TikTok).

Dezvoltă strategia de e-mail marketing pe care o pune ulterior în aplicare către clienți și potențiali clienți, identifică noi parteneri, reprezintă compania în relația cu presa și partenerii, furnizează material și informații către celelalte departamente.

Contribuie la definirea și realizarea strategiei de comunicare și marketing la nivel de companie, cu accent pe promovarea online.

Nimic greu până aici, atunci când lucrezi cu pasiune, mai rămâne doar să bifăm împreună așteptările noastre de la viitorul coleg.

PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL

Studiile superioare sunt primele pe listă, iar dacă sunt în domeniile Marketing/Comunicare, Relații Publice/Jurnalism, Arte, cu atât mai bine, de asemenea trebuie să dețină cunoștințe solide de MS Office Word, Power Point, Excel, Adobe Ilustrator, Canva.

Experiență în strategii de promovare online (Google AdWords) și în administrarea rețelelor sociale (FB Business Suite, FB Ads, grupuri FB, Tik Tok, Instagram, Twitter, Pinterest), minime cunoștințe de SEO și ale instrumentelor de analiză web (Google Analytics).

Campanii PPC Google Ads și FB Ads și campanii de e-mail, lucrul cu Mailchimp sau similar și să fie la curent cu tendințele și bunele practici în marketingul digital.

Cât despre creativitate, inițiativă, atenție la detalii, ușurință, claritate, coerență în exprimarea ideilor atât în scris, cât și oral, asumarea responsabilităților, spirit antreprenorial sau adaptare la sarcini de lucru schimbătoare, acestea sunt de la sine înțelese pentru un Specialist în comunicarea online.

Dacă le-ai bifat pe toate, nu mai sta pe gânduri, trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail george.serban@profesionalnewconsult.ro și te contactăm în cel mai scurt timp pentru o discuție față în față și pentru a-ți oferi un mediu de lucru plăcut, într-un colectiv tânăr și entuziast, într-o companie cu 14 ani de experiență și  să nu uităm de pachetul salarial cuprins între 3000-3500 lei, la care se adaugă bonusuri!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3