930×122 CAPRA 5

incendiu

    Pitești. Flăcări lângă Dedeman, într-un apartament!

    Update, ora 17:54, ISU Argeș transmite: „Incendiul s-a manifestat în baia locuinței. Acolo au ars mai multe articole vestimentare, elemente combustibile de la o mașină de spălat și alte materiale combustibile.

    Citiți și: Argeș. A ars tot!

     

    Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare sau candelă lăsată nesupravegheată).

    Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

    Proprietara de aproximativ 72 de ani era evacuată din locuință, în momentul sosirii pompierilor, acesta fiind asistată de către echipajul SAJ.”

    Update, ora 17:20, ISU Argeș transmite: „Incendiul se manifestă în baia locuinței situată la parterul blocului.
    Nu se impune evacuarea locatarilor. Pompierii acționează pentru localizarea și stingerea incendiului.”

    Știrea inițială, ora 17:00

    Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-un apartament dintr-un bloc de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Pitești.

     

    Este vorba despre blocul S1A, scara A, din zona Dedeman.

    La fața locului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere ale incendiilor, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj al SAJ.

    Proprietara s-ar afla în interiorul locuinței.

     

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3