Donaris 930 x 122

mașină vandalizată

Pitești. Ford „praf” în parcarea Auchan și Jumbo. Geamurile zob, farurile furate!

Pitești. Ford vandalizat în parcarea Auchan și Jumbo. Geamurile zob, farurile furate!

Citiți și: Viceprimarul unui mare oraș și-a găsit mașina vandalizată. ”Se încearcă pe orice cale intimidarea mea”

Un autoturism Ford aflat în lateralul parcării Complexului Comercial Auchan/Jumbo din Bascov este vandalizat și lăsat la voia întâmplării. Nu se știe cum a ajuns în această situație.

Mașina, după cum se poate vedea și în imaginile video, are o parte din geamuri sparte. Acestea au fost făcute țăndări, inclusiv luneta. Nu mai are faruri, cel mai probabil au fost furate.

Autoturismul, cu certitudine, a fost lăsat în această parcare de către proprietar cu gândul că este ”în siguranță” datorită fluxului masiv de mașini care tranzitează zilnic parcarea. Se pare că, socoteala acestuia, dacă este așa, nu s-a potrivit cu planurile sale și acum mașina este bună de aruncat la fiare vechi.

Un lucru paradoxal totuși pentru o parcare a unui Complex Comercial mare, este faptul că, există camere care monitoriziează tot ce mișcă în acest perimetru. Ciudat este cum cei care se uită la aceste camere nu au luat atitudine când mașina a rămas fără faruri.

Nu mai spunem că geamurile au fost sparte și acestea, cu siguranță, au creat zgomot!

Este mai mult decât clar că mașina are o perioadă destul de îndelungată de ședere în această parcare.

Imaginile sunt elocvente și arată clar că, mașina a fost vandalizată!

Priviți:

 

Pitești. Ford vandalizat în parcarea Auchan și Jumbo. Geamurile zob, farurile furate!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90