Donaris 930 x 122

pitești arena

Pitești: Gentea a făcut anunțul mult așteptat!

Astăzi, 16 februarie, de la ora 18:00, echipa de baschet a FC Argeș începe pregătirea în noua sală polivalentă Pitești Arena, unde au fost încheiate toate lucrările necesare pentru omologare, transmite primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

De asemenea, de mâine – 17 februarie, în polivalenta ”Pitești Arena”, lotul național de baschet masculin se va antrena pentru importantele meciuri din preliminariile Campionatului European, cu Bulgaria și Cipru.

Citiți și: Super meciuri la Pitești Arena! Confruntare mult așteptată

Aceste meciuri vor fi găzduite la Pitești, săptămâna viitoare.

„Mult succes ambelor echipe!”, este mesajul transmis de edilul Gentea.

Vă reamintim că Sala Polivalentă ”Pitești Arena” a fost inaugurată pe data de 8 decembrie 2022.

Deschiderea oficială a fost marcată prin prima competiție ce a avut loc aici, și anume, Campionatul Naționl de Karate Ashihara.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Ioan spune:

    Când dle primar, cu surle și trâmbițe o sa anunțați că inaugurați un spital (să facem abstracție de Mioveni – acolo primar e un patriot, chiar daca nu a strălucit în elita fizicii nucleare). Ești o rușine cumpărată de gasca PSD !!!!! Coboară cu rațiunea in zona lumii normale, nu mai sluji unor interese ce servesc unor gasti avide de înavuțire ce mutilează acest frumos oraș.

  • Hodobasa pompiliu spune:

    Toate bune și frumoase,însă domnul primar nu prea iubește toate sporturile de echipă. La iubitorii popicelor,care este tot un sport de echipe, și care a avut o frumoasa arena in Pitești nude gândește . Păcat,este un sport atât de frumos,și poate mai sânt iubitori in Pitești, deoarece până în ’89 am avut destui practicanți

  • Hodobasa pompiliu spune:

    Toate bune și frumoase,însă domnul primar nu prea iubește toate sporturile de echipă. La iubitorii popicelor,care este tot un sport de echipe, și care a avut o frumoasa arena in Pitești nu se gândește . Păcat,este un sport atât de frumos,și poate mai sânt iubitori in Pitești, deoarece până în ’89 am avut destui practicanți

  • Alan spune:

    Dragă Ioan! Hai mai bine să avem o sală de sport unde să mergem să facem mișcare și să nu avem nevoie de un spital unde să mergem să stăm cu perfuzii.

  • Mike spune:

    20 de ani sau peste a durat constructia spitalului de la mioveni… Nu il mai laudati.. Poate si gentea se apuca de vreunul sau de renovarea altora pan atunci sa continue ce face acum.. Un stadion, o sala.,un bazin.. O strada,

  • sebastian spune:

    Noua denumire a sportului argesan;Fotbal Club ;BASCHET Pitest !

  • Terja spune:

    Spital avem, tocmai se lucreaza la noi anexe, inclusiv cu secții noi, modernizate. După ce mai scăpăm de babaciuni o sa avem și noi loc ca deocamdată nu te apropii decât de ATI, la Sectii fiind inflație de „mortaciuni” si ….mai bine pleci la privat.

    Pitesti Arena este o mare realizare pentru oraș. O inițiativa bine venita și de actualitate. Un oraș fără o asemenea sala, cu un stadion cu pretenții și fara cel puțin o piscina moderna, toate inclusiv pt competitii internationale, ….nu poate avea pretenții de top !
    Și noi avem.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90