NOR CURIER 930X122

inaugurare

Acum! Pitești Arena este inaugurată oficial!

Update, ora 11.16: S-a deschis oficial Campionatul Național de Karate Ashihara!

Citiți și: Se întâmplă în acest moment! Secțiune de autostradă, dată în circulație

Update, ora 11.15: Adina Sima a intonat imnul de stat al României.

 

Citiți și: Judecătorie inaugurată cu fast, în Argeș! A costat peste 4 milioane €

Update, ora 10.57: În acest moment are loc defilarea sportivilor de la clubul Ashihara Karate Pitesti.

 

De asemenea, sunt prezentate cluburile participante la Campionatul Național de Karate Ashihara.

Update, ora 10.55: Clubul Ashihara Karate Pitesti a oferit premii speciale invitaților de seamă prezenți la eveniment.

Update, ora 10.30: Edilul Cristian Gentea, ministrul Cseke Attila, Mihai Covaliu, Paul Stănescu, Ion Mînzînă și Lia Olguța Vasilescu au susținut discursuri în fața invitaților.

Cristian Gentea:Domnilor miniștrii, domnule vicepreședinte al Senatului, doamna director general a Companiei Naționale de Investiții, stimați invitați, așteptarea a luat sfârșit!

Începând de astăzi, sportul piteștean se mută în casă nouă. Echipele noastre de baschet, volei, judo, karate, box, vor evolua în această sală impresionantă, realizată de către Ministerul Dezvoltării, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Vă mulțumesc foarte mult în numele piteștenilor! Primăria Pitești și Consiliul Local Pitești au pus la dispoziție terenul și au realizat amenajările exterioare, branșamentele la utilități și parcarea suplimentară.(…)

„Este doar un început pentru Pitești”

Ceea ce vedeți astăzi aici este doar un început pentru Pitești! În ianuarie vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din țară. Și acolo, ca și aici, contribuția din bugetul local a fost una substanțială și tot în cursul anului viitor vom începe construirea noului stadion.

Un stadion de care Piteștiul are mare nevoie, dar și un stadion pe care Piteștiul îl merită, cel puțin din două puncte de vedere. În primul rând, e orașul în care s-a născut, a trăit și ne-a încântat cu abilitatea lui, inegalabilul Nicolae Dobrin.

În al doilea rând, față de alte municipii cu tradiție în sport, în fotbal, noi după o lungă absență, am pornit de jos, din Liga a 4-a, ne-am ridicat și iată că am ajuns acolo unde ne este locul și fiind foarte ambițioși dorim să retrăim performanțele de altădată. (…)

De asemenea, și Gica Dobrin, soția lui Nicolae Dobrin, a fost invitată de Cristian Gentea la pupitru pentru a transmite câteva cuvinte.

Printre cei prezenți la eveniment se numără: Paul Stănescu – vicepreședinte al Senatului României, Marius Budăi – ministru Muncii si Solidarității, Marian Neacșu – Secretar general al Guvernului, Lia Olguța Vasilescu – primar al Municipiului Craiova, Ion Mînzînă – președinte al CJ Argeș, Radu Perianu – prefectul județului Argeș și mulți alți parlamentari argeșeni, miniștrii, secretari de stat, primari de municipii, orașe și comune din Argeș.

Știrea inițială, ora 10.18

În aceste momente are loc inaugurarea noii Săli Polivalente Pitești Arena.

IMAGINI LIVE DE LA EVENIMENT

Foarte multe personalități din județul Argeș și nu numai se află în sală.

Edilul Piteștiului Cristian Gentea, împreună cu Mihai Covaliu – Președinte la Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Cseke Attila – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au tăiat panglica și au inaugurat noua Sală Polivalentă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Alexandra Constantin spune:

    Da, bine ca a-ți ținut copii cu picioarele goale pe ciment pana sa va etalați voi ! Trist!

  • Eugen spune:

    Nu spune nimeni că nu este nevoie de sport, de arhitectura noua, dar tonul de a distruge frumosul l-am dat Ionica, fostul primar și-l continua Gentea care promitea încredere la debut și-n campania de a alege noul primar. Oare bătrânii și copiii trebuie să meargă pe malul Argeșului pentru o plimbare și destindere ?? Rușine, aceast mastodont nu avea ce căuta în centrul acestui cartier (Prundu), circulația este practic paralizată la ore de vârf iar ICA este cu mult peste limita maxima.De ce oare nu consultați și cetățenii când se vrea ceva nou ? Să obțineți și acordul lor, că doar din banul public se face totul. Interese meschine. Sunteți o rușine !!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90